Ungár Péter beleszállt Karácsony Gergely pártjába

2024. március 30. 06:42

A politikus szerint „hatalmas áttörés a parazitológia tudományágában” az, hogy a Párbeszéd még soha nem vett részt választásokon.

2024. március 30. 06:42

Ungár Péter pénteki Facebook-bejegyzése szerint már nyilvánvaló, a fővárosi és az európai parlamenti választáson is együtt indul a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd. Az utóbbi párt kapcsán az LMP-s képviselő kifejtette: „Politikatörténeti kuriózum, demokráciaelméleti probléma és hatalmas áttörés a parazitológia tudományágában az, hogy a Párbeszéd, amely több, mint egy évtizede létezik, nem vett részt még országos választásokon, és most ismételten nem méretteti meg magát.” Ungár szerint a zöldpolitika képviseletéhez nekik az út mindig a saját megbízásaikon vezet, 

mindig éppen az a morális helyes kompromisszum, amiket ők hoznak meg, amiket más hoz az mindig helytelen. 

„Mindig az a hatalmi kérdés az egyetlen fontos kérdés a rendszerrel szemben, amiben ők vesznek részt, és a rendszer hibája, hogy soha nem tudják kérni a választópolgárok bizalmát” – fogalmaz bejegyzésében a politikus.

 

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Teréz Pitykéz
2024. március 30. 12:29
ballibant oldalon is tudja mindenki hogy a párbeszéd nem létezik csak a dikmá parasztagozata..
Teréz Pitykéz
2024. március 30. 12:27
gyagyás gerinek kell a hely, feri bá intézi neki …
kovsa
2024. március 30. 10:23
"„Mindig az a hatalmi kérdés az egyetlen fontos kérdés a rendszerrel szemben, amiben ők vesznek részt, és a rendszer hibája, hogy soha nem tudják kérni a választópolgárok bizalmát” – fogalmaz bejegyzésében a politikus." Két dolog. "soha nem tudják kérni" - Kérni tudják, kérik már egy ideje, de megkapni soha nem fogják. Ugye milyen szar dolog szembesülni a kettős mércével? Üdvözöljük a klubban.
CirmoS
2024. március 30. 10:17
Pedig a '22-es gyalázatos vereségük után a CIApárbeszédes majomképű Tordai közölte, hogy az EP választáson önállóan méretnek meg! Emlékszem erre, mert nagyot röhögtem! Nos láthatjuk, hogy tényleg külön indulnak...... ja, nem! Pontosan ugyanennyire lehet adni ezek szavára egyáltalán bármilyen témában! Nagyon nincs jól, hogy NULLA támogatottságú, azaz szavazóval egyáltalán nem rendelkező, magyargyűlölő tetvek ciklusról- ciklusra a parlamentben csücsülnek! Holott a börtönben kellene!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!