Ami ma Belgiumban történt, az megmutatja a mai Európa természetét

2024. április 16. 15:01

Mindenkit el akarnak hallgattatni, aki nem liberális, baloldali, progresszív vagy teljesen domesztikált „konzervatív”.

2024. április 16. 15:01
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

Nyitókép: FREDERICK FLORIN / AFP

„Többször elmondtam, hogy az a világ ami Nyugaton épül, azt sok mindennek nevezném de szabadságnak nem. Jobb mint az orosz világ vagy Kína, de úgy jobb, ahogy a »Szép új világ« jobb az 1984-nél. Inkább Huxley, mint Orwell, ha csak két választás van, de ha lehet küzdjünk csak progresszív szép új világ ellen is.

Ezt is ajánljuk a témában

Egyébként tényleg így dolgoznak, ha kell durva fenyegetésekkel, zsarolással, erőszakkal, szó sincs jogállamról, szabadságról, ha valaki kilép a támogatott vagy tűrt körből. Ami ma Belgiumban történt, az megmutatja a mai Európa természetét. Mindenkit el akarnak hallgattatni, aki nem liberális, baloldali, progresszív vagy teljesen domesztikált »konzervatív«. Bármilyen eszközzel, még szerencsére a gyilkosságot kivéve.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­A­ ­d­­­ö­­g­­ö­­s­ ­­l­­á­n­­y­­o­k­ ­­v­­á­­­r­­­n­­­a­­­k­ ­r­­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­­𝗡
béka
2024. április 16. 17:56
Az európai "értékek"nagyon gyenge mankókkal vannak megtámogatva,arcátlan képmutatás ez az egész idióta ideologia ès az egész gyülevész banda
Zsombor2022
2024. április 16. 17:29
dfff
kokrowatz-0
2024. április 16. 17:22
az európai únió vezető pártja jelenleg is jobboldali. csak a jobboldali értékeket nem kéne összekeverni a náci putyinszopással.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!