Brüsszel kiadta a jelszót: éljenek az ukrán oligarchák, vesszenek a magyar gazdák!

2024. április 13. 17:27

Brüsszel az itt élő, dolgozó, adózó, hagyományos családban élő őslakosokon kívül mindenkit támogat.

2024. április 13. 17:27
Pilhál Tamás
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

Nyitókép: Anke Waelischmiller / SVEN SIMON / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance

„Nagy István agrárminiszter a csütörtöki Kormányinfón arra panaszkodott, hogy Brüsszel az ukrán oligarchákat támogatja. Meglepődik még ezen bárki? Összeszámolni is képtelenség, hányszor árulták el azokat, akiket képviselniük kellene. Brüsszel az itt élő, dolgozó, adózó, hagyományos családban élő őslakosokon kívül mindenkit támogat. Bárki más fontosabb.

Fontosabb a milliószámra a nyakunkra zúdított afrikai-ázsiai analfabéta, aki nem dolgozni, hanem a segélyért vagy bűnözni jön.

Fontosabb az amerikai energialobbi, amelynek parancsára leválnak az olcsó orosz kőolajról és földgázról, tönkretéve az európai gazdaságot. (S még annak sincs következménye, ha saját »szövetségesünk« – a leválást meggyorsítandó – gázvezetéket robbant.) És természetesen fontosabb az ukrán oligarcha is, mint az uniós gazda.

Igaz, az úgynevezett »ukrán« oligarchák egy része valójában nem ukrán: az amerikaiak bábjai, Jacenyuk, Porosenko és Zelenszkij bagóért átjátszotta a földek, gyárak, bányák zömét Hunter Biden-féle nyugati jampecoknak. Ezért volt az ötmilliárd dolláros puccs tíz éve, ezért dúl a háború, s ezért: a Bidenek zabrált vagyonának védelmében kell most ukránok százezreinek meghalnia.

»Az új agrárszabályok és az Ukrajna előtti piacnyitás lehetetlen helyzetbe hozta az európai mezőgazdaságot. Egészséges, helyben termelt élelmiszer helyett műhúst és GMO-s vackokat sóznak ránk. Nemcsak tücsköt-bogarat beszélnek, hanem azzal is etetnének minket«

– fogalmazott Orbán Viktor az idei évértékelőn.

Ezt is ajánljuk a témában

Júniusban mi döntünk, hagyjuk-e tovább etetni magunkat.”

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­A­­ ­­­d­ö­­g­ö­s­ ­l­­á­­n­y­o­­­k­­­ ­­v­­á­­­r­n­­­a­­k­­ ­r­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Fed74
2024. április 16. 19:16
Fasszopó Gyerekbaszó Pilhál lgeci!!! A faszod a szádba lesz rakva, te hazug közpénzen kitartott fideszes szarházi kutya!!!!!!
lacika-985
2024. április 15. 10:41
Brüsszel mindig is a globalista hatalmat , a multikat támogatta , most sincs másképpen , az ukrán oligarhák nem mások mint a nyugati multik csicskái - stromanjei . Egykutya .. parazita mind a kettő . El kell kergetni őket - haza .
cinkegolyó
2024. április 14. 18:38
Jó ez a rövid látlelet az EU-ról. Miért kell ez még mindig nekünk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!