Én Gyurcsány Ferenc kedvéért sem fogtam be soha

2024. április 12. 14:46

Nagyon el vagytok tévedve.

2024. április 12. 14:46
null
Lattmann Tamás
Lattmann Tamás
Facebook

Nyitókép: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

„Az unatkozó (és a saját maguk által a faszbukkon minden nap meghirdetett »ki utalja legjobban orbánviktort« verseny önjelölt győztesei) fotelharcosok kedvéért: én Gyurcsány Ferenc kedvéért sem fogtam be soha, Orbán Viktoréért sem. Ha azt hiszitek, hogy utóbbi egyik utolsó csicskása kedvéért fogom ezt hirtelen elkezdeni, vagy azért, hogy ti jobban érezzétek magatokat, 

akkor nagyon el vagytok tévedve. 

Ami önmagában nem baj, csak egy kis visszafogottságot javaslok majd az oldalamon való őrjöngésre való hajlam esetén. Ezt mindenki értse legalább olyan jól, mint Gulyás kormányinfós mondását. Mert igen, nyilván az viszi előre az országot, hogy az egész ellenzéki közvélemény megint a NER gumicsontjain rágódik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:11
🍓 ️ ­­A­­­ ­d­­ö­­­g­­­ö­­s­ ­­­l­á­n­­­y­­­o­­­k­­­ ­v­á­­r­­­n­­a­k­ ­­r­­á­­d­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
muther
2024. április 14. 07:39
A MAI NAP MONDÁSA KARAFIÁTH ORSOLYÁÉ „Ha erre az emberre (Magyar Péter) bárki egy fél garast tesz, az megérett a diliházra!”
PeterWeber
2024. április 13. 18:22
Az unatkozó (és a saját maguk által a faszbukkon minden nap meghirdetett »ki utalja legjobban orbánviktort« verseny önjelölt győztesei) fotelharcosok kedvéért - írja ezt egy unatkozó (és a saját maga által a faszbukkon minden nap meghirdetett »ki utalja legjobban orbánviktort« verseny egyik önjelölt győztese) fotelharcos... 🤣🤣🤣
bergmann
2024. április 13. 11:04
Szegény hülyéje. Mikor a szocik már a vaterán kerestek miniszterelnök jelöltet ez a lúzer önként bejelentkezett, de még a döglődő mszp-nek sem kellett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!