Ferenc is megszólalt a Megváltó ügyében

2024. április 07. 13:28

Ha így haladunk tovább, végül még a Nyugati fény is talál rólam egy csukott szájú képet.

2024. április 07. 13:28
Magyar Péter
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: Magyar Péter Facebook-oldala

„Ferenc is megszólalt a Megváltó ügyében. 

Azon gondolkodom, hogyha így haladunk tovább, végül még a Nyugati fény is talál rólam egy csukott szájú képet. 

Bár azt hiszem, az túlzás volna.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
..--..
2024. április 08. 15:36
-zsoltkom- Csomorkany részére 2024. április 07. 21:01 "Gyurcsány az politikai bűnöző, aki véresen vert le ellene szervezett tüntetéseket. " Hogy a bánatba tudsz ilyen szemérmetlenül felületesnek lenni?? Tudod ki volt Balsai István és hogy milyen pártból értékelt? "Amennyiben ugyanis Balsai premisszája bizonyított, és Gyurcsány Ferenc személyesen utasította a rendőröket ártatlan emberek összeverésére, a volt miniszterelnök bűnösségéhez sok kétség nem fér. Csak hát Balsai nem igazán tudja véleményét alátámasztani." https://n9.cl/vzbuy Rajtad a sor, mert én nem találtam olyan bírói ítéletet, ami Gyurcsányt tenné felelősnek a véresen levert tüntetésre. "A szemkilövetés dialektikája" https://n9.cl/fbwws történet egy része szinte rólad is szól, ahogy memóriaretusálást csinálsz. Legalább úgy utálnád Gyurcsányt, hogy tényekre hivatkozol és nem Fidesz-keresztény érzésvilágodra.
balbako_
2024. április 08. 14:41
A guruló dollárokból is Magyar felé folyik és az utcai trágár állatsereglet is felé áramlik. Mi lesz így veletek Gyurcsány-Apró klán?
sagirdilsiz-2
2024. április 08. 09:05
A nyitott szájú kép kimondottan előnyös. Most próbáltam ki tükör előtt. Kb. 1 centivel magasabbnak tűnök nyitott szájjal.
dryanwolf
2024. április 08. 00:06
"...végül még a Nyugati fény is talál rólam egy csukott szájú képet." ('népszerű baloldali újságíró') És? (haladunk tovább)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!