Orbán Viktor: Utoljára '88-ban a kommunisták akartak így elhallgattatni!

2024. április 16. 16:19

A miniszterelnök X-csatornáján reagált arra, hogy karhatalommal akadályozzák Brüsszelben a békepárti, migrációellenes konferencia megtartását.

2024. április 16. 16:19
null

Nyitókép: Facebook

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, botrányba torkollott a brüsszeli békepárti és migrációellenes Nemzeti Konzervativizmus Konferencia, a NatCon. A brüsszeli polgármester utasítást adott, amire hivatkozva a rendőrség kérte a rendezvény lefújását. 

Az eset kapcsán Orbán Viktor a következőket írta X-csatornáján: „A belga rendőrség úgy döntött, hogy lezárja a NatCon konferenciát Brüsszelben, alig két órával a kezdete után. Azt hiszem, nem bírták tovább a szólásszabadságot. Utoljára akkor akartak elhallgattatni a rendőrséggel, amikor a kommunisták '88-ban rám uszították őket. Akkor sem adtuk fel, és ezúttal sem fogjuk feladni!”

 

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­ö­g­ö­­s­ ­­­l­­­á­­n­­­y­o­­­k­ ­v­­­á­r­n­a­­­k­ ­r­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Mich99
2024. április 17. 11:18
De hisz ezek ugyanazok!
Osztap_Bender
2024. április 17. 09:21
És ez 2014-ben? Akkoriban Spencer az amerikai alt-right egyik meghatározó alakja volt, a későbbiekben Donald Trump elnökké választását is támogatta, igaz, később csalódott benne, de ez most nem ide tartozik. 2014-ben még csak Orbán Viktorban csalódott. Ugyanis akkoriban Pintér Sándor belügyminiszter 2014. szeptember 29-én betiltotta az NPI október 3. és 5. közötti, Budapestre tervezett konferenciáját, és utasította az országos rendőrfőkapitányt, hogy kezdeményezze beutazási és tartózkodási tilalom elrendelését a tanácskozás előadóival szemben (sok ismert név felmerült akkoriban, köztük az orosz filozófusé, Alexandr Duginé is). Erre azután került sor, hogy Orbán Viktor utasította a belügyminisztert, hogy "minden rendelkezésére álló törvényes eszközzel akadályozza meg a konferenciát."
Vasalo
2024. április 16. 23:07
Most is ugyanazok akarják elhallgattatni. Semmi uj a Nap alatt. A kutyábol nem lesz soh szalonna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!