Reagált a kormány: „Elfogadhatatlan, hogy az oltásellenes csoportok most már perekkel támadják a gyermekorvosokat”

2024. április 17. 15:33

Ha nem vigyázunk, visszatérhet a kanyaró vagy a szamárköhögés.

2024. április 17. 15:33

A nyitókép illusztráció. Fotó: STR / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Az oltásellenes szervezetek megbízhatatlan, veszélyes forrásokból tájékozódnak, majd az itt fellelhető hamis információkkal próbálják alátámasztani a különböző összeesküvés-elméleteket – írja a Magyar Nemzet.

Sokan azt terjesztik, hogy a kötelező védőoltások hatástalanok vagy meddőséget, autizmust, egyéb súlyos betegségeket okoznak. Előfordulnak olyan hajmeresztő teóriákat gyártók, akik abszolút tudománytalan érvekkel igyekeznek elhitetni másokkal, hogy a fertőző betegségek nem is léteznek.

„Elfogadhatatlan, hogy az oltásellenes csoportok most már perekkel támadják a gyermekorvosokat.

A kormány megvédi a gyermekorvosokat”

– jelentette ki a Rétvári Bence.

„Minden orvos, amikor oltást ad be, az orvosi esküje szerint cselekszik, a gyermek egészségét, a gyermek életét védi...Ha az átoltottság szintje visszaesik, olyan rég elfeledett betegségek térhetnek vissza, mint a kanyaró, a torokgyík vagy a szamárköhögés” – mondta Rétvári Bence.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­­A­ ­­­d­­­ö­­g­­ö­s­­­ ­l­­­á­­­n­­­y­­­o­­­k­­­ ­v­á­r­­n­a­­­k­­­ ­r­­­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­­𝗡
istvanpeter
2024. április 18. 13:27
Ezek baromállatok és/agy a háttérhatalmi maffia ügynökei, akik egyszerűen meg akarják semmisíteni az emberi társadalmat. Nincsen más megoldás, mint az ilyen férgeket simán kell irtani az emberi közösségekből.
fogas paduc
2024. április 18. 13:19
Szóval, a fekete himlőt az oltással kiirtották a Földről. A skarlát ellen nincs oltás. Az egy bakteriális betegség - ld tüszös mandulagyulladás - egy eritrogén toxint termelő stereptococcus bétahemoliticus variáns okozza. Ebbe nem kell feltétlenül belehalni, de aztán jön a reumás láz, a mitrális billentyű sztenozisa és a szívizom tönkremenetele, vagy a vese glomerulonephritise - jó, abba sem kell belehalni, csak olyan 5 %-ban..... A bárányhimlő okozhat súlyos állapotot, a rózsahimlőn, meg, ha nem esik át a kislány, akkor kismamaként elszenvedve súlyos magzati ártalmai lesznek a babájának..... 1950-s évek elején nagy diftéria járvány volt, rengeteg gyerek meghalt benne. Továbbá 1955-ben pedig súlyos járványos gyermekbénulásos járvány, rengeteg gyerek lebénult, talán még élnek néhányan közülük vastüdővel. A Sabin -cseppek bevezetésével eltűnt a járványos gyermekbénulás Magyarországról... Szóval, ideje lenne csöndben maradniuk az oltáselleneseknek!!
deletedeb
2024. április 18. 08:32
O J simpson is hogy járt az oltással Még reklámozta is a hulyeje
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!