Rendkívüli: Orbán Viktor összehívta a Védelmi Tanácsot

2024. április 14. 09:02

Súlyos a veszély.

2024. április 14. 09:02

Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

Vasárnap reggel rendkívüli bejelentést tett Orbán Viktor a Facebookon.

A közel-keleti konfliktus kiterjedése súlyos veszélyt jelent a világ és így Magyarország biztonságára is” – jegyezte meg, majd bejelentette, hogy vasárnap délutánra összehívta a Védelmi Tanácsot. 

Ezt is ajánljuk a témában

Mint ismeretes, 2022-ben alakult meg a Védelmi Tanács Magyarországon, ez a testület foglalkozik többek között a nemzetbiztonsági szolgálatokkal, a közbiztonsággal, a határrendészettel, a honvédelemmel, és a menekültüggyel.

Ezt is ajánljuk a témában

Védelmi tanács alakult Magyarországon

Ez a testület foglalkozik majd többek között a nemzetbiztonsági szolgálatokkal, a közbiztonsággal, a határrendészettel, a honvédelemmel, és a menekültüggyel.

A Védelmi Tanács a kormányzati döntéshozatal különös hatáskörű politikai döntéshozó fóruma,

elnöke a miniszterelnök, az ülést a nemzetbiztonsági főtanácsadó vezeti.

A Védelmi Tanács tagja a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter, a belügyminiszter, a honvédelmi miniszter, a külgazdasági és külügyminiszter valamint a miniszterelnök által kijelölt tagként a nemzetbiztonsági főtanácsadó. A Védelmi Tanács ülésén állandó meghívottként részt vesz a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkára.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 304 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­A­ ­d­­­ö­­g­­ö­­­s­ ­l­­á­n­y­­­o­­­k­­ ­­v­­á­­­r­n­a­k­ ­­­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Józsi6
2024. április 14. 15:23
Csak halkan kérdezem: a 200.000 zsidó menekültnek hol akarja felépíteni Orbán a magyarországi kibucot ?
Intruder
2024. április 14. 15:22
Izraelnek, mint megalakulása óta létében fenyegetett államnak joga van az önvédelemhez és a megelőző csapásokhoz. :) persze ehhez minden államnak joga lenne.
csapláros
2024. április 14. 15:14 Szerkesztve
szigfridcsapláros 2024. április 14. 15:02 ..."Imádkozz értük, rabszolga!"... Vagyis többszörösen talált és süllyedt. Erőlködj még...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!