Szánthó Miklós: A CPAC Hungary célja a békepárti erők összeszervezése

2024. április 24. 23:08

Minden eddiginél nagyobb konferencia várja a résztvevőket és a vendégeket.

2024. április 24. 23:08

Nyitó: Alapjogokért Központ

„A globalistákat, a washingtoni és brüsszeli politikai mocsár lakóit hatalmába kerítette a háborús pszichózis. A CPAC Hungary célja ezért az, hogy összeszervezze a békepárti és szuverenista erőket” – mondta Szánthó Miklós, az Alapjogokért központ főigazgatója a CPAC Hungary felvezető sajtótájékoztatóján.

„A politikai törésvonalak 2024-re két lényeges dimenzió mentén rendeződtek át: globalisták és szuverenisták, illetve háborúpártiak és békepártiak állnak szemben egymással” – mutatott rá Szánthó Miklós. Hozzátette: a konzervatív erők közös alapja világos, hiszen mind osztják a nyugati civilizáció értékeit, az Isten, haza, család hármasegységét. 

Az ezzel szemben álló modern kommunizmus, a woke viszont mindezt tagadja, és nem törődik azzal, hogy a háború nem játék.

„Ezért lesz a CPAC Hungary a Wokebusters: woketalanítunk, hogy majd júniusban Brüsszelben és novemberben Washingtonban lecsapolhassuk a mocsarat – jelentette ki a főigazgató.

Kiemelkedő jelentőségű lesz az elnökválasztás

Szánthó Miklós kifejtette: „ma Brüsszelben és Washingtonban is gyenge vezetők vannak, a békéhez viszont erő kell, az erőhöz pedig erős vezetők”. Úgy vélte, hogy 

az amerikai elnökválasztás jelentősége kiemelkedő,

 ugyanis „csak egy Donald Trump vezette nagyhatalom lehet képes arra, hogy tűzszünetet érjen el az orosz agresszió miatt kirobbant ukrajnai háborúban és béketárgyalásokra bírja rá a feleket”.

Matt Schlapp, az American Conservative Union elnöke a magyar nemzeti oldal kormányzását méltatta: 

Orbán Viktor politikája világszerte reményt ad a jobboldaliaknak,

 és az Egyesült Államok konzervatív törvényhozói számára is példaként szolgál” – mondta.

Ezt is ajánljuk a témában

Minden eddiginél nagyobb dzsembori

A főigazgató jelezte, hogy az idei konferencia mérete meghaladja az eddigiekét, hiszen 

a szervezők rekordszámú, háromezer résztvevőre, köztük ötszáz külföldi vendégre számítanak. 

Az eseményre 6 kontinensről 80 felszólaló érkezik, köztük két hivatalban lévő és három korábbi kormányfő, hét miniszter, tíz pártelnök, valamint három amerikai kongresszusi képviselő.

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:14
🍓 ️ ­­A­ ­d­ö­­g­ö­­­s­­­ ­­l­­­á­n­­­y­o­­k­­­ ­­­v­á­­­r­­n­­a­­k­­ ­r­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
Lajoss
2024. április 25. 17:56
Putyin lesz a meglepetésvendég…. 🤮🤮🤮🤮🤮
alexandrosz-2
2024. április 25. 11:20
A vétótlan köpcös cigány geci is több háborút akar, no meg a zsideszes patkányok is. Ennek érdekében a vétótlan köpcös geci csicska biztosított a magyarpusztitó ukrán geci haverjainak a háborújukhoz: - 85+50+5 milliárd eurót, - 13 szankciós csomagot (a 14-et most kotyvasztja a komisszár gazdáival), - soktucat szankciohosszabbítást, 6 havonta - a magyarok pénzén áramot, gázt, üzemanyagot, gyógyszert, kötszert, gyógykezelést, üdültetést, kiképzés. Ráadásként a magyargyűlölö aljas bandából naponta tizezreket "menekültekként" pénzel, etet. Megszavazott mindent. Is. A vámmentes, korlátozásmentes ukrán exportot, a magyar mezőgazdaság, méhészek tönkretételét is. A zsideszesek kétszínű aljassága a komisszár haverjaikkal csak a ráadás az eddigiekre! Sosem azt kell figyelni amit a zsideszes patkányok hazudoznak, hanem azt, amit tesznek! Sose szavazz ilyen aljas hazug gecikre!
Pelso j.
2024. április 25. 09:21
Ha valóban békepárti (nemcsak szóvirágokban), akkor tartsátok a rendezvényt a ruszki nagykövetség előtt, sőt, a Vörös téren, Moszkvában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!