Szinte azonnal a korláthoz csapódott az M7-esen egy autó (VIDEÓ)

2024. április 08. 15:30

A kelleténél gyorsabban próbált felhajtani egy autós az M7-esre, éppen csak elvétette az útellenőrök autóját.

2024. április 08. 15:30
null

Nyitókép: Facebook-képernyőfelvétel

Centimétereken múlt, hogy nem történt újabb útellenőri baleset az M7-esen – írja a Vezess.hu. Egy esős, márciusi napon egy autós szemmel láthatóan gyorsabban érkezett az autópálya egyik felhajtóján, mint amekkora sebességet az időjárási viszonyok engedtek volna.

Ennek meg is lett az eredménye: a felhajtó végén megcsúszott, és kis híján eltalálta az útellenőrök furgonját. Az autót a belső szalagkorlát állította meg, ami visszagurította a leállósávra. A sofőr nagy szerencséje az volt, hogy ekkor senki más nem járt arra, így sérülés nélkül megúszta a balesetet.

Az esetről videó is készült, alább megtekintheti:

 

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:13
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­­ö­g­­­ö­s­­­ ­­l­­­á­­n­y­o­­­k­­­ ­­v­­­á­r­n­a­­k­ ­­­r­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
SyncBaer
2024. április 08. 22:29
A felvételen azt látom, amit a cikk is tartalmaz: gyorsan jött a személyautó és megcsúszott, majd megállásáig magatehetetlenül, irányítatlanul kóválygott. A közutasok nem álltak sem a felhajtó úton, sem a felhajtó(gyorsító)sávban, ha nincsenek ott, akkor is megcsúszott volna.
nemecsek-3
2024. április 08. 19:40 Szerkesztve
Ha jól látom a közutasok záróvonallal szegélyezett leállósávban parkoltak úgyhogy kár ekézni őket. Általában a normális közlekedőknek tele van a hócipője azzal, amikor a közúti gengsztereket, idiótákat, vagy akár az egyszerűen rossz döntésből eredően balesetokozókat próbálnak kimosdatni olyanok kárára akiknek, azon kívül, hogy természetes módon voltak ott ahol bárki más lehetett volna, közük nem volt a helyzet kialakulásához. Ehhhez még a közlekedési szabályok átértelmezésével is bepróbálkoznak akár még bírói szinten is.
nemecsek-3
2024. április 08. 19:25
Megint rohadt vicces a Mandiner! ....de lehet, hogy a magyar nyelvhez hülye ezért vétette el éppencsak és a szenzációhajhász mániából az bunkóságát sikerült exponálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!