„Ungár Péter egyértelműen betagozódott a NER-be!” – véli Karácsony pártjának társelnöke (VIDEÓ)

2024. április 05. 19:43

Barabás Richárd szerint az LMP-s politikus hiteltelen, és blokkolni próbálja az ellenzéki együttműködést.

2024. április 05. 19:43

Nyitókép: Képmetszet / YouTube

Az ATV Start című műsorának vendége volt Barabás Richárd, a Párbeszéd-Zöldek társelnöke. A politikus a műsorban reagált Ungár Péter azon Facebook-bejegyzésére is, amely szerint már nyilvánvaló, hogy a fővárosi és az európai parlamenti választáson is együtt indul a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd. Az utóbbi párt kapcsán az LMP-s képviselő kifejtette:

Politikatörténeti kuriózum, demokráciaelméleti probléma és hatalmas áttörés a parazitológia tudományágában az, hogy a Párbeszéd, amely több, mint egy évtizede létezik, nem vett részt még országos választásokon, és most ismételten nem méretteti meg magát.” 

Ezt is ajánljuk a témában

Barabás Richárd válaszában úgy fogalmazott: abban a politikai helyzetben, „ami ma Magyarországon kialakult”, a szavazók nem azt várják el tőlük, hogy az ellenzéki pártok méricskéljék magukat, hogy „ki a legnagyobb kicsi”, hanem az, hogy hosszú távú együttműködést hozzanak létre, amely egy szociáldemokrata-zöld alternatívát tud felmutatni a kormánnyal szemben.

Nem szeretnék nagyon Ungár Péterre reagálni, aki szerintem egyértelműen betagozódott a NER-be, 

de szeretném elmondani, hogy az LMP rengeteg helyen benne van az önkormányzati együttműködésekben” – fogalmazott Barabás, aki úgy véli: hiteltelen, ha egy pártvezető alacsonyabb közigazgatási szinteken együttműködik másokkal, magasabb szinteken pedig blokkolni próbálja az ellenzéki együttműködést.

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:13
🍓 ️ ­­­A­­ ­d­­ö­g­­ö­s­­­ ­­­l­­á­­n­­­y­­o­k­­­ ­v­­á­­­r­­­n­­a­­k­­ ­r­­­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Szuperszig
2024. április 05. 22:49
Ungár Peti kikosarazta a társelnök urat? Mi ez a cicaharc? :_)))
cicologus
2024. április 05. 22:07
ez a debil az újbudai alpolgármester,pedofilkinevező,maga is buzi,ha valaki nem tudná.BITÓRA VELE
MyOp
2024. április 05. 21:07
A Szájer után maradt tátongó űrt tölti be. Csak semmi ereszcsatorna aztán!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!