Amit Magyar Péter előad, az javarészt egy megújított, frissített, feljavított ner

2024. május 05. 16:22

Hát persze, hiszen végső soron a ner sikertörténet.

2024. május 05. 16:22
Protestors Gather In Budapest On The Anniversary Of The 1848/49 Hungarian Revolution - Peter Magyar
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Nyitókép: NurPhoto via AFP

„Amikor Magyar Péter felbukkant, azzal viccelődtem, hogy lehet, fideszes küldetést teljesít. Hozzátettem, azért ezt nem gondolom komolyan. Most egy picit komolyabban gondolom. Legalábbis abban az értelemben, hogy amit előad, az javarészt egy megújított, frissített, feljavított ner. 

Hát persze, hiszen végső soron a ner sikertörténet.

Másrészt jól látszik, honnan jött és kiktől tanult. Nem Vona Gábor, nem Márki-Zay Péter, még kevésbé Fekete Győr. Jómagam is valami ilyesmit hittem az elején, de tévedtem. Egészen lenyűgöző és veszélyes, nem véletlen az indulat, a lelkesedés meg a rémület. Még akkor se csodálkoznék, ha valamikor kiderülne, hogy van egy rejtőző belső ellenzék az állampárton belül.

Persze lehet, hogy a mozgalma nem éri el a célját, de a másfél évtizedes orbángyurcsányos status quo mély válságát, agóniaszerű rángatózását elég jól megmutatja. Mindenesetre a jelenség izzadtságszagú elbagatellizálása, Magyar Péter balosozása, illetve besorolása a korábbi kísérletek közé, az egyre fáradó és egyre bizonytalanabb frontharcosok megnyugtatása és harctéri lelkesítése, illetve öncsaló önnyugtatgatás. 

Egyébként miért van vele akkor tele a sajtó? Bagagellizálják, de közben egy rakás pénzt költenek a karaktergyilkolására. A csávó olyan a ner erőlködő propagandistái, vagy a szerencsétlen ellenzéki politikusok mellett, mint egy menyét a csirkeólban.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-82
2024. május 18. 02:08
🍓 ️ ­I­­­g­­­a­­z­i n­i­­­m­f­­­o­­m­­­á­n­­i­­­á­k­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Valodi
2024. május 06. 21:57
Jose 06:22 "Persze azóta visszaépíthettük volna." - höhöhö ... nem mondod! Hát nem ezzel a hazugsággal lett kétharmada a görénykurzusnak? 2007.03.10. „Erős vidékre van szükség, amely képes biológiailag és gazdaságilag fenntartani az országot. A politikai, demográfiai, gazdasági biztonság és stabilitás feltétele a vidék megerősítése - jelentette ki Orbán Viktor szombaton.” https://magyarnemzet.hu/archivum-archivum/2007/03/orban-viktor-magyarorszag-csak-a-magyar-folddel-egyutt-magyarorszag A valaha létezett legrohadtabb álmagyar "politikus" hazudta ezt - és én hülye, elhittem ennek a görénynek!
2024. május 06. 10:49 Szerkesztve
Inkább ne politizálj, FAM. Nem áll jól neked, meg érdektelen is, amit mondasz.
Jose
2024. május 06. 06:15
"a ner erőlködő propagandistái" Nem értik a parasztok, hogy a Fidesznek nem kell propagandistákat fizetnie, vannak emberek, akik 70-80-90%-ban egyetértenek a Fidesz politikájával, OV-ral. Ezért olyan cikkeket írnak, azt mondják, amit gondolnak, nem azt, amit OV küld nekik titokban. Ez a nagyokos csóka is csak ennyire okos. Valójában csak egy okoskodó faszkalap ez is, mint pl. a haverja, Puzsér.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!