Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Bencsik András: Soha nem volt ilyen fontos a béke melletti kiállás

2024. május 17. 13:05

Június 1-jén, szombaton Békemenet!

2024. május 17. 13:05
Békemenet

Nyitókép: MTI / Czeglédi Zsolt

„Ha valamikor, akkor most aztán tényleg van értelme ennek a kifejezésnek, és valóban ki kell mennünk az utcára; természetesen az európai parlamenti választás, az önkormányzati választás és a Békemenet összefügg már csak azért is, mert

egyáltalán nem mindegy, hogy kiket küldünk ki az Európai Parlamentbe

és milyen súlyt fognak képviselni azok a gondolkodók, azok a politikusok, akik inkább a megértésre és a békére helyezik a hangsúlyt, nem pedig az őrült verekedésre” – mondta Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője az Origónak.

„A mostani Békemenet meghirdetésén igazából már nagyon régóta gondolkodtunk; Bayer Zsolt többször felvetette már, hogy nagyon muszáj lenne, mert ha valamikor, akkor most ennyire konkrétan, ennyire valóságosan, ennyire fájdalmasan nem érzi azt az ember, hogy a békéje és az élete forog veszélyben ebben a háborús őrületben, ami Európában gomolyog”  – fogalmazott az újságíró.

Tehát természetesen ennek a Békemenetnek reményeink szerint nagy hatása lesz a választások kimenetelére is

 – nyilatkozta a Demokrata főszerkesztője.

Bencsik szerint nagyon jó volna, hogyha elterjedne a Békemenet híre Európában, és esetleg akár többen is csatlakoznának a magyarokhoz.

Azt szeretnénk, hogy nagyon-nagyon sokan eljöjjenek, mert soha ennyire nem volt fontos a kiállás.

Sok nagyszerű Békemeneten vettünk részt. Talán az első volt a legmegrázóbb, amikor egyébként érdekes módon akkor is elindult az Európai Unióban egy olyan politikai folyamat, aminek az volt a célja, hogy megbuktassák a megválasztott Orbán-kormányt” – emlékeztetett Bencsik.

A Demokrata főszerkesztője elmondta, eddig úgy vette észre, hogy a Békemenetek legfőbb ereje abban volt, hogy a sokaság valami hihetetlen erőt tud sugározni.

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­É­­­r­t­é­­­k­e­­l­­d­ ­­­a­ ­­s­­z­e­­­x­i­­ ­­­p­­u­n­­­c­i­­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
llnnhegyi
2024. május 17. 19:16
Méretes zabszem szorult a libbcsikommcsik picsájába! Bő három hét múlva a Bálnában ünneplik a győzelmeit a Fidesz Kdnp koalíciós pártok!
Tommaso
2024. május 17. 18:13
ORBÁN az EU-.ban a nemzeti érdekek védelmére kitalált VÉTÓJOGOT Putyin háborúpárti, s a háborút finanszirozó Pátriárkája érdekében használta fel. ORBÁN ebben a háborús helyzetben a skandinávok felvételének akadályozásával gyengitette azt a NATO-t amely a magyar szabadság és szuverenitás egyetlen védelmezője. Mindezek alátámasztják a HAZAÁRULÁS vádját. Hiszen ruszkiknak segit, s nem magyar nemzeti érdekeket képvisel. több agymosott hive megpróbálta CÁFOLNI a TÉNYEKET, de mivel egyetlen (ellen)ÉRVÜK NEM AKADT, pofára estek. Kénytelenek elismerni, hogy Orbán a nemzet ellensége.
Tommaso
2024. május 17. 17:48
A béka az egyik legfontosabb. DE A FIDESZ és ORBÁN HAZUDIK, mikor azt állitják, hogy erről az EP képviselői döntenek majd. A háborúról és békéről a NATO, és az egyes tagállamok vezetői (pl. Orbán) döntenek. De Orbán már meg van választva, igy most júniusban nem kell rá, és a pártjára szavazni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!