Dedó a köbön: Mráz Ágoston Sámuel nevével viccelődött Magyar Péter

2024. május 10. 07:58

Frász Ágoston. Ha-ha-ha.

2024. május 10. 07:58
null

Nyitókép: Youtube

Megcsillogtatta humorérzékét a Tisza-párt vezetője, Magyar Péter Sátoraljaújhelyen, egy kampányrendezvényen. Így fogalmazott. „Kihozta most a Fidesz házi intézete is, ami körülbelül 15 százalékkal szokta felülmérni a Fideszt és alul mérni az ellenzéket, már náluk is 20 százalékon állunk, 

tehát hogyha Mráz Ágoston, vagy Láz Ágoston, vagy Frász Ágoston szerint, a Nézőpont Intézet szerint is 20 százalék fölött állunk, akkor lehet, hogy már harmincon.”

Minden bizonnyal. Ide nem is írunk semmit, hiszen a humor az humor.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Francesca Rivafinoli

Mandiner

Idézőjel

Persze az is kiváló kérdés, hogy vajon a kocsmába vagy egy komolyan vehető államférfi-aspiráns szónoklatába illik-e egy „Frász Ágoston Sámuel” jellegű óvodás csúfolódás.

 


 

Összesen 249 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­I­­­g­­­a­­z­i n­i­m­f­­o­­­m­­­á­­n­­i­­­á­k­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­𝐍
alexandrosz-2
2024. május 10. 20:02
A kohn mózsi pedig a Mi Hazánk nevével majomkodott. Itt, a zsideszes mandineren. Rohadjatok meg a zsidó kettősmércétekkel patkány zsideszes geci propagandisták!
Kanmacska
2024. május 10. 19:11
Szétröhögtük magunkat, családostul! Ez aztán a vicc.
Bastyaelvtars
2024. május 10. 18:54
Nem nagyon bírjátok elviselni hogy egy ellenzéki erőre figyel az egész ország a kampányban, mi?:)) Te francesca vagy Kálmán vagy bárhogy is hívnak, az eszedbe jutott már hogy a magtárban kampanyolo "első falusi miniszterelnök " kampanybeszédeit is helyretedd?:) Egyébként meg vesd össze a nézőpont mostani mereseit a többi intézet eredményeivel, különösen a medianeval. Ja amelyik legfrissebb kutatása szerint a Tisza támogatóinak 13%-a volt fideszes szavazó Csak ezt hogy hogy nem, a mandiner elfelejtette lehozni:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!