Hont András: „Publicus Andrásnak 115 százalékra jött ki, ha összeadjuk a válaszadókat. Egy zseni!”

2024. május 06. 18:00

A baloldali kötődésű közvélemény-kutató cég nem először égette le magát nagy nyilvánosság előtt.

2024. május 06. 18:00

Nyitókép: Pulai András Facebook-oldala

Ahogy korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, a Pulai András-féle Publicus Intézet fennállása óta talán az eddigi legszürreálisabb közvéleménykutatási eredményt hozta ki. Átláthatatlan, értelmezhetetlen infografikákkal ábrázolták a legújabb eredményeket. 

Hol 115, hol pedig 101 százalék jön ki, ha összeadunk minden számot.

Az eredmények kapcsán Hont András is megszólalt Facebook-oldalán, és némi iróniával fűszerezve a következőket írta: „Egyszerűen nem értem a fönnakadást azon, hogy Publicus Andrásnak 115 százalékra jött ki, ha összeadjuk a válaszadókat. Egy zseni. Miközben megfordítja a politikai trendeket, mellesleg visszafordítja a népességfogyást is.”

A baloldali kötődésű Publicus közvélemény-kutató cég nem először égette le magát nagy nyilvánosság előtt. Emlékezetes, a 2022-es országgyűlési választás előtt egy nappal kihozták, hogy a baloldal és a kormánypártok egyaránt 47 százalékon állnak. „Bezárult az olló” – követték a kutatást a hangzatos szalagcímek. Egy napra rá az az olló valószínűleg újra kinyílt, hiszen a baloldal történelmi vereséget szenvedett.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­­I­­­g­a­­­z­­i n­i­­m­f­­­o­­m­­­á­­­n­­­i­­á­­k­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
cicologus
2024. május 07. 21:34
Mivel románil ha jól hallottam a Pula faszt jelent , nem kell pulain csodálkozni.
Mich99
2024. május 07. 20:29
Vannak közönséges közvélemény-hamisítók – és van a Pulai...
cicologus
2024. május 06. 22:26
nem mindegy hány százalék?messiás52 százalék,dkmszp40 momentum 4 kutyák4,fideszre senki nem szavaz. én ezt mértem, aztán majd jön a választás
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!