Üzent a Fradi B-közép Cseh Katalinnak és Pottyondy Edinának

2024. május 02. 21:36

El a kezekkel a Ferencvárostól! – írták a Facebookon.

2024. május 02. 21:36
null

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

A Ferencváros szurkolói kikérték maguknak Cseh Katalin és Pottyondy Edina rosszindulatú megnyilvánulásait, nem tűrnek semmilyen szintű becsmérlést. Ahogy korábban megírtuk, Cseh Katalin a Gazprom és a Ferencváros közt megvalósuló szponzori együttműködést szerette volna ellehetleníteni azzal, hogy levélben szólította fel az UEFA elnökét: „tegyen lépéseket, hogy ne valósulhasson meg ez a szégyentelen szövetségkötés”.

„Úgy látszik továbbra sem múlik el nap, hogy egyesek ne próbálnának beleállni a Ferencvárosba egy kis átmeneti rivaldafény vagy politikai haszonszerzés céljából. 

Most éppen a politikai paletta lila brigádjának, a momentumnak vergődését tapasztalhattuk” 

– kezdték bejegyzésüket a szurkolók.

Előbb Cseh Katalin ment egészen az UEFA-ig ,hogy megpróbálja elgáncsolni egy lehetséges szponzori megállapodásunkat, majd többek között u

gyanezen okból kifolyólag Potyondi Edina készített igazán »remek« videót, szájára véve a Ferencvárost. 

Ismételten felhívjuk rosszakaróink figyelmét, hogy nem tűrjük 125 éves rekordbajnok klubunk semmilyen szintű becsmérlését. El a kezekkel a Ferencvárostól!” – zárták bejegyzésüket.

 

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2024. május 03. 19:19
bodosoldier-2 09:56 "Legalább ne használd a höhöhö szarsdágot,mert igy rögtön lebuksz,hogy te vagy a 15 nicked egyikén" - höhöhö ... a fidesz minden mozdulatán már csak röhögni vagy sírni tudok! Nincs 15 nickem, csak ez az egy - 48 500-egynéhány kommenttel a hátam mögött. Amikor én ezt elkezdtem, éltél már akkor?
kisstomi-2
2024. május 03. 14:00
CseKatka, fogd a botmixered meg a "tomasso" -t és húzz a büdös 3,14csába !!!
Tommaso
2024. május 03. 13:57
Futballhuligánok. Üzent a 2006-os jobboldali csőcselék, amely kis hiján polgárháborúba sodorta az országot. Nagy kár, hogy nem a börtönből üzentek, ahová zárni kellett volna őket a bűneikért. Persze az őket felhergelő FŐBŰNOS ORBÁNNAL EGYÜTT.
Tommaso
2024. május 03. 13:55
CSEH-t az ország élére! Azt rögzítsük, hogy a FIDESZ PÁRTÁLLAMA ELŐTT (2010-ig ) a forint az euróhoz képest sokkal jobban állt mint ma. A CSEH KORONA viszont több eurót ér, mint 2010-ben. Azt rögzítsük, hogy a FIDESZ PÁRTÁLLAMA ELŐTT (2010-ig ) Magyarország utcahosszal volt Románia előtt, ez nem volt kérdés. Ma az a téma, hogy lehagytak-e már minket" Az igazság az, hogy 10 -15 fontos gazdasági mutatószám létezik, ami leirja egy ország gazdasági fejlettségét, szintjét. Ezekből néhányban Románia és Horvátország megelőzte az ORBÁN (félre)VEZETTE MAGYARORSZÁGOT. A Fidesz pártpropagandája csak azokat a mutatókat emliti, ahol Magyaro. áll jobban. Egyelőre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!