Változnak az idők: egy hónapja még támadta Magyar Pétert, ma pedig már a Tisza Párt jelöltje

2024. május 04. 19:27

Szinte példa nélküli pálfordulásnak lehetünk a tanúi.

2024. május 04. 19:27

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

Egy nagyon érdekes Facebook-bejegyzést osztottak meg szombaton. Bejegyzésében Lakner Dávid arra mutatott rá, hogy Barna Judit pontosan négy héttel ezelőtt egy nyilvános poszt alatt még arról írt, hogy micsoda alávaló színjáték, amit Magyar Péter művel, valamint hogy verbális abúzust követett el, ami szerinte gyomorforgató.

Valaki elhitte neki, hogy ő a hazát akarja megmenteni?”

– tette fel korábban a kérdést Barna Judit.

Változnak az idők

Ezt követően négy héttel később Barna Judit már a Tisza Párt jelöltje a X. kerületben. „Elvszerűség és gyomorforgató dolgok megítélésének kérdésében továbbra is bátran forduljatok hozzá” – zárta bejegyzését Lakner.

A Magyar Hang ezzel kapcsolatban megkereste Barna Juditot. A lap arról kérdezte a politikust, hogy összeegyeztethetőnek tartja-e a fentieket a Tisza Párt-jelöltséggel. Barna Judit a következő választ írta a lapnak: „Ezt valóban én írtam. Magyar Péter azóta számomra rácáfolt az alaptalan vádakra. Megismertem, közéleti szereplése és összeszedettsége pedig sorsfordító lehetősége az országnak.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-82
2024. május 18. 02:08
🍓 ️ ­­­I­­­g­­a­­z­­­i n­­i­­­m­­­f­­­o­m­­­á­n­­i­­á­k­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
Tommaso
2024. május 05. 19:31
ORBÁN volt már iskolai kommunista titkár, liberális vezető, jobbközepes polgári körös, és szélsőjobbos egyeduralkodó. Mér csak akasztott ember nem volt, de ami késik....
Tommaso
2024. május 05. 19:26
Ez a pávatáncos szélkakas ORBÁN VIKTOR élő példa arra, hogy egyéni -- nem választói - érdekek mentén hogyan lehet köpönyeget forgatnI!
Hopszjuliska
2024. május 05. 11:38
Ha az összeszedettséget egyenértékűnek tekintjük a jobb-bal váltakozásával, akkor igen! Lépéstempó! De ez a Barna Judit élő példája, hogy egyéni - nem választói - érdekek mentén hogyan lehet köpönyeget forgatnI!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!