Így megy a Lokál-hírverés az Astorián

2016. szeptember 14. 12:29
Napi bulvár ingyen: ezzel a szlogennel ellátott piros óriásfalak előtt osztogatják Budapest forgalmasabb terein a Lokált. Timelapse felvételeinken megnézhetik, mennyien érdeklődtek tíz perc alatt a kormánybarát bulvárlap iránt.

Mint arra a Válasz.hu-n Borbás Barna már felhívta a figyelmet, a főváros több pontján is hatalmas piros óriásfal segíti a Győri Tibor és Habony Árpád cége, a Modern Media Group Zrt. által kiadott Lokál nevű ingyenes bulvárnapilap terjesztését. Így már nem csak a metrók peronjához vezető mozgólépcsők előtt, hanem forgalmas tereken is el lehet venni egy példányt a lapból, amely szerdán ezeket a dolgokat tette ki címlapra:

  • Marsi Anikó: Lehet, hogy újra külföldre megyünk
  • Súlyos betegségben szenved Hillary Clinton?
  • 10 millióra perelné az államot, ha ártatlan
  • Tragédiájáról vallott Xavér
  • Csillogó dívák ezüstben


A Válasz a Móricz Zsigmond körtéren fedezte fel a Buli színe nevű legendás szocialista kampányanyagra emlékeztető piros óriásfalat, hozzánk viszont házhoz jött: az Astorián, a szerkesztőségünknek helyet adó irodaház előtt állították fel a Napi bulvár ingyen szlogennel ellátott falat.

Teljesen ingyen azért nincs a Lokál, a lapot osztogató hosztesznek a lap egy példányáért cserébe el kell árulnunk, mely rovatot szeretjük a legjobban.

Sport? Horoszkóp? Képregény? Hirdetések? Utóbbit nem kérdezték a standot meglátogató kollégánktól.

Készítettünk pár perccel később egy timelapse videót. Tíz perc alatt ennyien érdeklődtek az állami és kormányzati hirdetéseket is tartalmazó bulvárlap iránt.

Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a Te véleményed. Másoknak más. Pl. Nádasdynak a vesszőparipája, hogy egyes számban média, többesben médiák (mert többes szám a magyarban csak k-ra végződhet). Nekem, mint természettudományos embernek médium az egyes és médiumok vagy média a többes.

Mennyivel volt jobb a metro?

A PÁRTNAK mindig igaza van. aki ezt nem így gondolja, az minimum hazaáruló. A közpénz pedig azért van, hogy a PÁRT azt elköltse!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés