Figyelem, bliccelők!

2011. július 04. 07:10

Hétfőtől újra együtt látnak el szolgálatot az ellenőrök és a munkájukat segítő közterület-felügyelők.

2011. július 04. 07:10

Január közepétől három hónapon át már részt vettek az ellenőrzésben a közterület-felügyelők; a városvezetés a sikeres próbaüzem után döntött a további együttműködésről. Ennek alapján hétfőtől 6 és 20 óra között a BKV ellenőrei mellett félszáz közterület-felügyelő is járműre száll.

A közterület-felügyelők hivatalos személyek, így ők igazoltathatják a bliccelő utasokat. A most induló akció hamarosan 31 járatra terjed majd ki. A BKK közleménye szerint, részben az új, a korábbinál szigorúbb ellenőrzési rendszernek is köszönhetően sok év után először ismét növekednek a jegyár-bevételek.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2011. július 04. 10:17
A lenyeg nem ott van, hogy mennyi es milyen jogkoru ellenor kerul a buszra, hanem hogy az atlag utasok vegzalasa helyett (de legalabbis mellett) a koszos csoveseket es budos cigokat is leb@sszak e vegre a jarmurol ha nincs jegyuk/berletuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!