Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Egy érzés, amely mindent eltakar

2012. február 22. 19:47

Nem tudok egyetlen egy hazáját szerető konzervatív, keresztény békemenetelőről sem Magyarországon, aki sípokkal, kereplőkkel, kövekkel fojtotta volna a szót Csurkába, Lantosba, Vonába, Morvaiba.

2012. február 22. 19:47
Göllner András

„Nem tudok egyetlen egy hazáját szerető konzervatív, keresztény békemenetelőről sem Magyarországon, aki sípokkal, kereplőkkel, kövekkel fojtotta volna a szót Csurkába, Lantosba, Vonába, Morvaiba, mint ahogy tették azt korábban olyanokkal, akiket demokratikus módszerekkel választottak képviselőjüknek a magyar szavazók. (Gondolok most Budapest egykori főpolgármesterére, Demszky Gáborra, vagy éppen Gyurcsány Ferencre, az ország egykori miniszterelnökére, akit a Fidesz második embere, Kövér László, a nyilvánosság előtt egy AIDS fertőzéshez hasonlított (Magyar Hírlap. 2009. február 23.) Megemlíthettem volna egykori köztársasági elnökünket is, Göncz Árpádot, akibe szintén belefojtották a szót a hungaristák, az árpádsávosok, a liberális dögvész ellenfelei – de ez nem volna érvényes, hisz Göncz Árpádot, ahogy a mostani elnököt, Schmitt Pált sem a nép, hanem a parlamenti többség helyezte az állam élére).

Hol voltak az Orbán Viktor által személyesen kinevezett rendfenntartók, akiket egytől egyig saját pártjának padsoraiból helyezett pozícióikba a Fidesz vezére, akkor, amikor Lantos János a Corvin közben arról prédikált, hogyan fognak bosszút állni mindazokon, akik vagy zsidóként, vagy keresztyénként a liberális dögvész szellemiségét képviselik? Megszólalt-e Pintér Sándor belügyminiszter? Hol volt az Orbán egykori személyi testőre által vezetett magyar terrorelhárítás? Hol volt Orbán főügyésze, Polt Péter? Hol volt Rogán Antal, Pokorni Zoltán és a miniszterelnök többi katonája, vitéze, mindazok, akik korábban a XII. kerületben, az engedély nélkül felállított turul madár körül védőláncoskodtak? És hol volt Sólyom László, a tubesi bazsarózsa nagy védelmezője, aki éveken át egyszer sem kérte számon a Fideszen a párt sunyi lapítását a rasszizmus dögvészével szemben? Miért csak Gyurcsány Ferenc katartikus önmegsemmisítésének szükségletéről tudott prédikálni, a maga felsőbbrendű módján?”

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2012. február 23. 20:16
Az, hogy Gyurcsány AIDS, Göncz meg liberális dögvész találó jelzők! Nem a jelzőkre kéne haragudni, hanem arra amivel kiérdemelték!
dunai gyerek
2012. február 23. 20:09
bazd meg gönczöt az 56osok fütyülték ki
tutturuttu
2012. február 23. 17:52
Itt főleg egymás trágyázása folyik. Ha látnám az értelmét, bizonyisten én is beszállnék :) A lényeg a lényeg, ha Gyurcsány (Bajnai) olyan rosszul végezte a dolgát, akkor valaki felsorolhatná, most, Orbán fennkölt uralma alatt mennyivel jobb? Én sajnos azt látom, hogy sokkal rosszabb. Igen, nem tartozom a felső 300 ezerhez, nekem is nagy érvágás ez a sok "nem megszorítás". Persze jobban elviselném és még drukkolnék is nekik, ha azzal kezdték volna, hogy csökkentik a saját bevételeiket is és elmondják, hogy a megszorításokat most sem lehet elkerülni. Igazi debil az, aki elhiszi, hogy 2 év után is folyton Gyurcsányozni kell, sőt, nem is hogy kell, szinte kötelező. Hibázott eleget az Mszp és Gyurcsány is, de ilyen rosszindulatúan, mint a Fidesz senki, még soha senki nem működött közre. Ha kivonják az egészségügyből azt a 120 milliárdot, amit inkább hozzá kéne tenni, sok magyar fog belepusztulni. Hiszen nyilvánvaló, hogy az ember a gyerekeinek vesz inkább kenyeret a pénzén, mint hogy gyógyszerre költse el.
Senye Péter
2012. február 23. 10:23
Letépni az operaházi díszelőadásra igyekvő Szentmihályi Szabó Péter kabátját, apróság. A választások előtt nagy hanggal beharangozott adócsökkentésről a választás után kijelenteni, hogy felejtsük el, semmiség. Lemártíriuszozni az agyba-főbe vert képviselőt az Országgyűlésben, jó vicc. Folytathatjuk a sort. Nagy érzés kell, hogy mindezt eltakarja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!