Bajnai: Sok sikert az „Orbánisztánért” vonuló békemenetnek

2014. március 29. 17:05

„Sok sikert” kívánt Bajnai Gordon az „államosított Orbánisztán” érdekében vonuló békemenetnek Bajnai Gordon, az Együtt-PM vezetője.

2014. március 29. 17:05

„Sok sikert” kívánt Bajnai Gordon az „államosított Orbánisztán” érdekében vonuló békemenetnek, illetve az ellenzéki szövetség lejáratása érdekében százmilliókért kampányoló szervezőknek szombat délután tartott érdi sajtótájékoztatóján.

Az Együtt-PM szövetség vezetője úgy fogalmazott, a „hőn szeretett vezérük hangját” már alig váróknak azt üzeni: vigyék majd el magukkal a Fidesz-kormányt, hogy április 6-a után ne kelljen az országban tovább félni.
 

Összesen 223 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2014. március 30. 10:36
Azok a seggfejek, akik ott az USA-banb kitömték pénzzel ezt a szerencsétlent, még sohasem hallották magyarul beszélni. Azt hihették, hogy a gyenge angoltudása miatt beszél ilyen akadozva, szétszórtan, pedig dehogy! Ez a maximum, amit nyújtani tud. Kidobott pénz volt!
balbako_
2014. március 30. 08:23
Azt nem láthattuk, hogy 35 híve előtt elménckedett, de az orra a földet súrolta. Beigazolódni látszott a mondás a villamos kerekei alól felhangzott kacaj, nem mindig őszinte!
atila68
2014. március 30. 08:21
Te Gordon! Megsérteni 430.000 embert még akkor is ostobaság ha azok biztos nem szavaznak rátok.
grad
2014. március 30. 08:19
Ez az ember nem normális. Hogy engedheti meg magának egy reálpolitikus, hogy ennyire közvetlenül a választások előtt - ráadásul amikor így áll a pártja -, hogy az ellenfél nemkicsi szavazótáborát gyalázza?! Ezt tényleg a irigység és az utálat mondatja belőle(??). ... vagy inkább a Baj nait mozgató brancsból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!