Időközi önkormányzati választás lesz július 17-én Szabadegyházán

2016. április 25. 17:18

Feloszlatta magát a Fejér megyei Szabadegyháza képviselő-testülete, ezért időközi polgármester- és képviselő-választás lesz július 17-én a településen.

2016. április 25. 17:18

Időközi polgármester- és képviselő-választás lesz július 17-én a Fejér megyei Szabadegyházán, mert a képviselő-testület március 25-én az önfeloszlatás mellett döntött – tájékoztatta a település jegyzője hétfőn az MTI-t.

Reiner Éva Ella elmondta, hogy a helyi választási bizottság április 13-ai határozatában megjelölt dátum ellen egy magánszemély fellebbezett, ezt a területi választási bizottság elutasította, így a döntés csak most emelkedett jogerőre. 

Az MTI kérdésére közölte: a testület azért döntött úgy, hogy feloszlatja magát, mert négy képviselő nem tudott együtt dolgozni Egriné Ambrus Andrea független polgármesterrel.

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!