Séta a családok szabadságáért

2016. szeptember 24. 09:15

A Fiatal Családosok Klubja akciósorozatának harmadik állomása: a népszavazás előtti napon, október 1-jén (szombaton) 16 órától közös figyelemfelkeltő sétára hívnak mindenkit, aki a magyar emberek sorsáért felelősséget érez. Találkozó a Vörösmarty téren.

2016. szeptember 24. 09:15

MEGHÍVÓ – Séta a családok szabadságáért

2016. október 1. (szombat) 16.00 – 18.00
 
A Fiatal Családosok Klubjának (FICSAK) tagjai ellenzik a kötelező betelepítési kvótát, azt, hogy mások akarják megmondani, hogy kikkel kell együtt élnünk. A legális úton hozzánk érkező menekülteket segítenünk kell, de gátat kell szabnunk a Magyarország sorsát, fennmaradását fenyegető tömeges gazdasági bevándorlásnak! Most 1.300 migránst, de ki tudja, holnap lehet, hogy már 13.000-et telepítene Brüsszel országunkba. Erre családjaink, gyermekeink érdekében NEM-et kell mondanunk!
 
Az október 2-i kvóta népszavazás előtti szombaton közös családos sétára hívunk
mindenkit, aki aggódik Európa és benne hazánk jövőjéért! Mutassuk meg az uniós döntéshozóknak, és a nagyvilágnak, hogy fontos nemzeti ügyek mentén a magyar emberek, pártállástól függetlenül, igenis képesek összefogni!
 
A séta útvonala:
 
Találkozó: a Vörösmarty téren 16 órától
Indulás: 16.30- kor a Váci utcán át a Fővám térre, ahol a Szabadság-hídnál a résztvevők lufikat engednek a magasba azt szimbolizálva, hogy üzenetük szeretnék, ha Brüsszelbe is eljutna.
 
A séta zavartalanságát a rendőrség biztosítja! Az út rövid, babakocsival is könnyen teljesíthető, ezért kifejezetten számítunk a családok részvételére! Kérünk mindenkit, hogy hozzon magával lufit! Köszönjük!
 
Fiatal Családosok Klubja

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!