Dömötör Csaba: Így épül fel az álhírkampány

2021. március 02. 18:55

Így épül fel lépésről lépésre a miniszterelnök oltásával kapcsolatos álhírkampány Dömötör Csaba szerint.

2021. március 02. 18:55
null

„Most már nem álmentősöket vetnek be a baloldalon, hanem arccal és névvel állnak bele”– mutatja be Dömötör Csaba az álhírkampányt. 

Azzal kezdik, hogy mutatnak egy képet, melyen a miniszterelnök megkapja a vakcinát, de nem a koronavírus ellenit, hanem az influenza ellenit. Ezután Gyurcsány Ferenc azon lamentál, hogy talán nem is a kínai vakcinát kapta meg Orbán Viktor, majd a baloldal prominens elemzője televíziós műsorban már színjátékot emleget – vázolja a folyamatot Dömötör Csaba.

„Mennyire súlyos már! Így építik fel az utóbbi évek leggátlástalanabb politikai akcióját” –  állítja a Miniszterelnökség államtitkára. "Egy dolgot azért hadd kérdezzek! Ha ennyire fontos az emberi életek védelme, akkor mi az, ami  számít ezeknek egyáltalán az életben?”– zárja a videót kérdésével Dömötör Csaba.

Fotó: Dömötör Csaba, Facebook

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2021. március 03. 00:01
"Ha a baloldalnak ennyire nem számít az emberéletek védelme sem, akkor mi az, ami számít ezeknek az életben?" A hatalom. És vele a pénz, amit ellophatnának.
pemete jakab
2021. március 02. 22:09
A kormánynak fontos az emberek élete. Ezért az a szlogenje a járvány idején, hogy újraindítjuk a gazdaságot.
tacsi90
2021. március 02. 21:47
dömötör, te bolsvik...ti aztán tudjátok, hogy épül fel egy álhírkampány...putyin gazdátok kioktatott benneteket, hogy kell valakinek az életét tönkre tenni hamis vádakkal!
palicsi
2021. március 02. 20:39
Nincs itt semmi látnivaló! Amit a baloldali "függetlenobjektívek" felkapnak, az biztosan hazugság! A Rogánné földvásárlása, vagy a Kósa cégvásárlása (ami csak a szocializmusban tilos), de gyakorlatilag bár mi! Volt olyan oldal is, ahol ez az Orbán megkapta a vakcinát, olyan képpel volt illusztrálva, ahol az egyik oldalon egy férfi ad neki oltást az egyik karjába, a másik oldalon egy nő adja az oltást a másik karjába! Hiába no, a Photoshop egy remek program!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!