Megszüntette a nyomozást Szájer József ellen a belga ügyészség

2021. március 29. 19:16

Már nem nyomoznak Szájer József ellen kábítószer birtoklása miatt.

2021. március 29. 19:16
null

Megszüntették a kábítószer birtoklása miatt indított nyomozást Szájer József ellen – írja a The Brussels Times a belga ügyészségre hivatkozva.

Szájer József maga is beszámolt arról közleményben, hogy a 2020. november 27-i gyülekezési tilalomsértési és drogbirtoklási ügyét a hatóság megvizsgálta, és jogkövetkezmény nélkül lezárta, hivatalos eljárás nem indult, a mentelmi jog felfüggesztését nem indítványozták. „A Covid-19 korlátozások megszegése miatt 250 eurót fizettem” – emelte ki Szájer József.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csato42
2021. december 02. 13:17
Amit én ebből le tudta szűrni. 1. Szájer vétet a kijárási tilalom ellen. Fizetett érte 250 eurót. 2. Homokosok rendezvényén vett részt, ami önmagában nem bűn. A vétség ebben az esetben is az időpont miatt áll fenn, mert kijárási tilalom alatt , plusz nagyobb társaságban a megengedettnél vett részt a rendezvényen. Fizetett érte 250 eurót. (lásd az előbbi büntetés) 3. De Szájer nem csak ezekért a kilengésekért mondott le. Politikus nem tehet meg semmi kilengést mert hitelét veszti. Rajta keresztül hitelét veszti az a párt is ahova tartozik. Részéről ez korrekt és indokolt lépés volt. Ezek után mit tesz majd Jakab?
Papuska
2021. november 30. 15:35
Aljas módon csalták tőrbe! Egyébként korrekt és hozzáértő politikus volt, a nemi identitása pedig, ha nem hirdeti, nem követel előnyöket és a közvetlen környezetét nem zavarja, magánügy. A homofóbok azok, akik tőrbe csalták, tehát a liberálisok. Jó lenne, ha találna, találnánk visszautat neki azok közé, akikért dolgozott!
zakar zoltán béla
2021. március 30. 14:32
vALAGsori európa/Merkel Microngyka...
duzur
2021. március 30. 10:43
Azt se értem, hogy milyen ügyben nyomoztak ? Mi nem volt egyértelmü ? Vagy azt hitték, hogy kémkedni ment az orgiára ? Ö, elsösorban a magyar kormány ellen vétett, lejáratva annak keresztény erkölcsi normáit. Továbbá a pártja érdekei ellen vétett. De föleg családja nyugalmát borította fel. Jól jött viszont azoknak a buzi politikusoknak akik azonos nemü házastársukkal élnek és mutatkoznak nyiltan mindenfele és akik megvetik azt az álszent törvénykezést ami ugy a múzlim országokat mint egyes keleteuropai országot is jelenleg jellemez. Miközben itt is megy a találgatás, hogy milyen háttér-hatalmak okozhatták Szájer lebukását, pont örájuk nem mer gyanakodni senki. Talán, mert a jobboldali pártokban is ott vannak, mint pld az AFD...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!