Törölték a felvételeket Szájer József őrizetbe vételéről

2021. március 25. 07:25

A felvételeket szerdán publikáló vtm.be eltávolította az ötperces videóösszeállítást és a kísérőszöveget is honlapjáról, még aznap este.

2021. március 25. 07:25
null

Leszedette a Brüsszeli Ügyészség a belga VTM televízió honlapjáról a Szájer József elfogásáról készült videót, a linkre kattintva nyitóképünkön is látható hibaüzenet fogadja a felhasználót. A felvétel ugyanakkor YouTube-on továbbra is fellelhető, így korábbi beszámolónkban is megtekinthető. Az Euronews információi szerint a hatóságok problémája az volt, hogy a flamand narrációban elhangzott Szájer neve, ezzel sérülhetnek a személyes adatokhoz főződő jogai. Az ügy kapcsán Szájer József is megszólalt.

A videóanyagot, amelyben a volt EP-képviselő arca kitakarva szerepelt, nem kifogásolta az ügyészség. Az Euronews azt írja: a televízió egy új narrációval adásba teszi majd a videót és a neten is elérhető lesz újra. A tévétársaságtól viszont a portál szerint azt kérték, külföldi társaságoknak ne adják el a felvétel jogait.

Nyitókép: vtm.be

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2021. március 25. 17:00
"Az Euronews azt írja: a televízió egy új narrációval adásba teszi majd a videót és a neten is elérhető lesz újra. A tévétársaságtól viszont a portál szerint azt kérték, külföldi társaságoknak ne adják el a felvétel jogait." Kerestem a buziparádé többi szereplőjéről készült videót, de nem találtam, segítsetek már.. Vagy Szájer tök egyedül volt?
mucsay
2021. március 25. 15:17
én csak azon gondolkodom a deutschról van-e valamijük
meska
2021. március 25. 14:32
A szerintetek példás családi életű alkotmányjogász , a magyar alkotmány átdolgozója - egy járvány miatt tiltott csoportszex buliról kokóval menekül - és ti véditek? Most őszintén :milyen keresztény konzervatívok vagytok ti? "Hogy számoltok el magatokkal?
pumuklik
2021. március 25. 14:24
Ez egy álvideo, ahol az alámondott szöveg hazugság! Pont, olyan mint a bajai!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!