Bohár Dániel Karácsonyról: A világ összefogott ellene, csak ő nem tehet semmiről

2021. augusztus 12. 10:49

A Pesti TV műsorvezetője szerint a főpolgármester folyamatosan magyarázkodik a Facebookon, de a budapestiek pontosan tudják, hogy miért alakult ki ez a helyzet.

2021. augusztus 12. 10:49
null

Bohár Dániel Facebook-oldalán megosztott videójában beszél a Budapestet megbénító dugókról és a főpolgármester felelősségéről. Az újságíró úgy fogalmaz: „Budapestet most is teljesen lebénítja a dugó. Karácsony a Facebookon magyarázkodik, hogy ez miért van, meg az hogy van, de az összes bejegyzésének egy a vége: mindenki más hibás, a világ összefogott ellene, csak ő nem tehet semmiről. Persze ezt a kamu szöveget a budapestiek nem veszik be. Pontosan tudják, hogy miért alakult ki ez a helyzet.”

További büntetések a budapestieknek

Bohár idézi Karácsony szavait, miszerint a dugó a nagyvárosok velejárója és nem lehet ezen változtatni. Az újságíró elmondja: nem elég, hogy a dugóhelyzet nem zavarja Karácsonyt, ezt tetézendő további teljesen abszurd büntetéseket találtak ki a budapesti Városházán. Karácsony a Flowcycle-nek adott interjújában 2020 szeptemberében elárulta, hogy miért terveznek például budapesti dugódíjat: 

„A dugódíjat az Európai Unió számonkéri rajtunk, elsősorban azért, mert ezt Budapest megígérte" – idézi a főpolgármestert, majd így folytatja:

„Nyilvánvaló, hogy a magyaroknak rossz a dugódíj, dehát ezt beszélte meg a brüsszeli bürokratákkal, tehát ez lesz. De ez még nem minden. Karácsony a dízelautók budapesti kitiltását is bejelentette. Tehát ha te az elmúlt pár évben dízelautót vettél, mert ez számotokra költséghatékonyabbnak tűnt, készülj fel arra, hogy csak rövid idő kérdése,és be sem mehetsz a fővárosba.” 

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2021. augusztus 15. 17:46
A legtöbb választó polgár Karácsonyt választotta. A miniszterelnököt, és az államfőt nem a választó polgárok, hanem a párt országgyűlési képviselői választották. A kétharmados képviselői többség, nem ér annyit, mint a választó polgárok sima többsége.
Csak Igazságot
2021. augusztus 12. 16:06
Danika,ha meg nem kezdték volna a felújításokat akkor még azért höbölögnél.A dízeles autók a legrosszabbak rengeteg kormot pöfögnek ki. Valamelyik kerületbe buszmegállót terveztek,de a helyiek tiltakozása miatt elvetették, és nem a sok utas miatt.Sok dízeles 10 -böl 7-ben nincs vagy más módon kiiktatják a részecskeszűrőt,de te szívjad S gázt.
jánosbácsi
2021. augusztus 12. 15:20
Orbán Viktor ellen fogott össze a világ Danika. Egy ilyen kiváló oknyomozó újságíró még ennyit sem tud?
hoat4
2021. augusztus 12. 12:53
"mindenki más hibás, a világ összefogott ellene, csak ő nem tehet semmiről" Mintha Orbánról szólna ez. Legalábbis a Viktor folyton azt hangoztatja, hogy Brüsszel, Soros, migránsok meg mindenki összefogott ellene. Ahelyett, hogy megoldaná a problémákat, mindig csak nyavalyog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!