Toroczkai: Elszakadtak a baloldali pártok a valóságtól

2022. május 09. 10:51

A Mi Hazánk Mozgalom elnöke szerint a baloldali összefogás pártjai a nyugati politikai kultúra beáramlására alapozták sikerüket.

2022. május 09. 10:51
null

Toroczkai László az Inforádió Aréna című műsorának vendége volt pénteken, ahol először is arról beszélt: csodaként élték meg, hogy a Mi Hazánk 3 éves építkezés után a parlamenti küszöb felett teljesített. Elmondása szerint a párt támogatottsága főváros-vidék viszonylatban kiegyenlített, és a választási eredmények után több százan csatlakoztak a pártba. 

– fogalmazott Toroczkai, hozzátéve, hogy ezzel párhuzamosan a baloldali összefogáson belül pedig óriási amortizáció indult meg. 

Teljesen alkalmatlan baloldal

A Mi Hazánk Mozgalom elnöke elmondta azt is: annak oka, hogy a Fidesz immáron negyedjére aratott kétharmados győzelmet, elsősorban az ellenzékben keresendő.

Ez a fajta baloldali, most már egyesült ellenzék teljesen alkalmatlan arra, hogy valaha is leváltsa a Fideszt”

– hangsúlyozta Toroczkai. 

A woke magyarországi működésképtelensége

Toroczkai elmondta azt is: az a fajta, „nyugatról beáramló politikai kultúra”, amelyet a magyarországi baloldal képvisel, és amelynek része a Mi Hazánk elnöke szerint a woke ideológia, a Black Lives Matter és az LMBTQ-mozgalom, Magyarországon egyszerűen nem működik. 

Elszakadtak ezek a baloldali pártok – Jobbik, DK, MSZP, LMP, stb – a magyar valóságtól”

– fogalmazott. 

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dakotasámán
2022. május 09. 13:13
"Ez a fajta baloldali, most már egyesült ellenzék teljesen alkalmatlan arra, hogy valaha is leváltsa a Fideszt” tockos, majd megmutathatod. a genya propaganda nagyon kesztyűs kézzel bánt veled. vajon miért ? persze eddig is azon a fizetési listán voltál, a mi kutyánk kölyke címszó alatt.
CirmoS
2022. május 09. 13:06
Az idióta moslék banda akkor is pontosan ugyanazt és ugyanúgy tolja mint a választás előtt! És persze ugyanazokkal! Ezek nem normálisak! Aztán '26-ban majd megint csak néznek a fidesz 4/5-nél! Mert mostmár ez következik.
Lombi
2022. május 09. 12:28
A baloldali pártok semmit sem változtak. A polgárok tanultak és tértek észhez. Sajnos hosszú ideig tartott a rendszerváltás után ez a folyamat. De a baloldal ugyan az, ami akkor volt.
korona.2.0
2022. május 09. 11:28
Na, most a zsidó és a zsidó bérenc kommentelők rányomják a gázt. A legegyszerűbb jelzőjük, hogy a MH nem más, mint a Jobbik 2.0. A zsidók és bérenceik minden nem-zsidó nemzetet el akarnak törölni a Föld színéről vagy legalábbis kivenni a kezükből bármilyen irányítást, mert azt csak ők tehetik. Miért nem mutatkoznak be nyíltan, hogy ők kicsodák ? Azonban a világ ébredezik. Bukásuk garantált, ami lehet hosszadalmas, de lehet gyors is. Az USA-t teljesen zsidók irányítják, azok harcolnak a fehér, keresztény oroszok ellen. Sokan odáig mennek a zsidók kiszolgálói, hogy az általuk sokszor ismételgetett hazugságokat maguk is igazságnak deklarálják. A tényleges igazságok ellen most indítottak háborút a zsidók vagyis a Nyugat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!