Kálmán Olga férje lett a ferencvárosi kerületi lapot kiadó cég vezetője

2022. június 22. 16:45

Jelen állás szerint Hoffmann György legkésőbb decemberig maradhat cégvezető.

2022. június 22. 16:45
null

A 444.hu arról számolt be, hogy bár Ferencvárosban ellenzéki többség van, ennek ellenére nem kevés konfliktus övezi kerületi önkormányzatot. Ennek egyik új terepe a kerületi újság, amit Vágvölgyi B. András író, újságíró, filmrendező, a Magyar Narancs egykori főszerkesztője irányított majdnem két éven keresztül, míg idén májusban ki nem rúgták – emlékeztetett a portál.

A lapot kiadó önkormányzati cég ügyvezetője, Hagymási Zoltán a döntést azzal indokolta, hogy Vágvölgyi sokszor nem jelent meg munkaidőben a szerkesztőségben, amivel megszegte a szerződését. Ferencváros polgármestere, Baranyi Krisztina szerint Hagymási „komolytalan indokkal és munkajogilag aggályos módon” mentette fel Vágvölgyit, ezért a szerdai testületi ülésen javasolta Hagymási felmentését. Az ellenzéki képviselők belementek ebbe, de sikerült elérniük, hogy Hoffmann György televíziós szakember, Kálmán Olga DK-s politikus férje kerüljön Hagymási helyére – számolt be a 444.hu.

Az MSZP-DK-frakció vezetője javasolta Hoffmann Györgyöt

Mint ahogy írták, Hoffmannt Torzsa Sándor, az MSZP-DK-frakció vezetője javasolta. A  médiaszakember nem volt jelen az ülésen, csak az önéletrajzát adták körbe, amelyből kiderült, hogy a 90-es években az RTL-nél és a TV2-nél, majd a HírTV-nél és az ATV-nél is dolgozott. 2008 és 2015 között az állami tévé munkatársa volt.

Ismertették, DK-s javaslatra elfogadták azt is, hogy Vágvölgyi tartalomfejlesztési igazgató legyen, ami kiterjed a kerületi tévé, újság és a még nem létező online lap koordinálására. Vágvölgyi többször elmondta az ülésen, hogy ezt szívesen vállalja, de ragaszkodik a főszerkesztői poszthoz. Majd figyelmeztette a képviselőket, hogy ha nem rendezik a helyzetet, munkaügyi pert indít, mivel szerinte jogszerűtlenül rúgták ki.

Hoffmann decemberig maradhat cégvezető

Jelenleg úgy tűnik, Hoffmann György legkésőbb decemberig maradhat cégvezető. A 444 hozzátette Baranyi Krisztina eredetileg Gőz Gabriellát, a Józsefváros Közösségeiért Nonprofit Zrt. korábbi vezetőjét javasolta ideiglenes ügyvezetőnek. Ő jelen volt az ülésen, kérdezhették is a képviselők, de amikor Torzsa szimpátiaszavazást akart tartani közte és Hoffmann közt, inkább visszalépett.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bojli68
2022. június 23. 09:02
Egyik kutya másik eb!!
europész
2022. június 22. 22:52
Na csak látogassanak el Hoffmann Gyuri szülőfalujába Babarcra páran szembeköpik Olga kancát.
rollotomasi
2022. június 22. 22:03
Hoffmann? Na, bazmeg, ez se dolgozik szombaton
flesh ripper
2022. június 22. 20:01
Nem gondoltam, hogy akad férje ennek a redves lumpenproli-boszorkának!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!