Gréczy elmagyarázta, hogy Gyurcsány semmiért sem hibás és már nagyon készülnek

2022. augusztus 06. 18:11

Gréczy Zsolt a közösségi oldalán hosszú pontokba szedte, miért nem hibás a DK elnöke.

2022. augusztus 06. 18:11
null

Gréczy Zsolt szombaton hosszú Facebook-bejegyzésben magyarázta, hogy nem Gyurcsány Ferenc volt az, aki Orbánt kétharmadhoz segítette. A DK politikusa úgy fogalmaz, elolvasta Vágó István posztját, aki egy hangfelvételt tett közzé, ahol Bolgár György ráhagyja egy hallgatóra, hogy Gyurcsány Ferenc miatt lett az első kétharmad.

– jelentette ki és azzal folytatta, hogy az első kétharmad előtt a miniszterelnök Bajnai volt, az MSZP elnöke Lendvai Ildikó, a szocialisták miniszterelnök-jelöltje pedig Mesterházy Attila.

Gréczy felhozta, hogy egy évvel korábban Bajnai közölte, hogy egy évre vállalja a feladatot, ezzel máris bizonytalanná tette a Fideszen kívüli világ helyzetét a választásra, nagy szívességet téve Orbánnak.

– sorolta sérelmeit a DK-s politikus, aki hibáztatta a baloldal politológusait, akik azt nyilatkozták akkoriban, hogy „jó lenne az országnak a stabilitást jelentő orbáni kétharmad, megnyitva ezzel egy újabb sorompót, hogy nyugodtan lehet rá szavazni”.

Gréczy szerint Bajnai nem kampányolt az előző 8 év eredményeivel, őt csak a saját „válságkezelő szobra” érdekelte és belerúgott a volt miniszterelnökebe, hogy mikor pártot alapított, nem honorálták a választók a tevékenységét. 

Mesterházy és az MSZP nem kampányolt az előző 8 év eredményeivel, mert akkor Gyurcsány időszakát is méltatni kellett volna”

– fogalmazott a politikus, majd úgy folytatta, hogy amelyik koalíció (MSZP-SZDSZ) „nem csinál 8 év után eredménykampányt - pedig elsőként nyertek hatalomból választást - sőt, egymás püföli, felváltva szégyellve mindazt, amit az országért tettek, azt rútul elverik”.

Megvédte Gyurcsányt abban is, hogy Bajnai volt az, aki elvette a 13. havi nyugdíjat, hiszen ehhez a DK elnöke nem adta miniszterelnöki nevét. Felhánytorgatta, hogy nem lett volna 2010-ben kétharmad akkor sem, ha az MSZP és a liberálisok nem Gyurcsányt gyalázva keresték volna a jövőjüket.

– jelentette ki. A DK készül – zárta bejegyzését a párt lassan állandóvá váló fordulatával Gréczy Zsolt. 

Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma1977
2022. augusztus 08. 14:02
Az a szégyen hogy ez a bohócpolírozó még mindig a színen van.Értelmes ember a rejszolás után már égő pofával elbujdokolt volna!!Ez a véglény meg még mindig fossa a szót!
bela barva
2022. augusztus 07. 14:51
Na, ha van talpnyaló eme világon az gréczy mögött csak ipari tanuló lehet.
Ferry63
2022. augusztus 07. 10:00
Te beteg kretén állat, mire készültök? Gruppent csináltok Feróval? Verjed ki mindenkiét! Börtönben a helyed , rohadék korcs beteg senkiházi!!
hetediknap
2022. augusztus 07. 09:07
Magyarázza a ( szegénységi ) bizonyitványukat ez aDáKó .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!