Ceglédi a rendőrgyilkosságról: Pintér keresse elő a gumibotot!

2023. január 13. 12:51

„Érezhetően romlik a közbiztonság, a főváros közepétől a falumig mindenhol” – írja az elemző, aki nagyobb rendőri jelenlétet szorgalmaz az utcákon.

2023. január 13. 12:51
null

Kommentálta az újbudai rendőrgyilkosságot Ceglédi Zoltán. Az ismert közéleti kommentátor és politikai elemző azt írta a Facebookon:

„Ez dráma. Az a tiszteletteljes javaslatom, hogy Pintér Sándor mostantól ne játsszon se oktatási, se egészségügyi főembert, mert már az se működik, amiben régen jó volt a rendőrminiszter. Érezhetően romlik a közbiztonság, a főváros közepétől a falumig mindenhol. Keresse elő a gumibotot. Most kellene minden fiszfasz hülyeség helyett a rendőrségbe belenyomni rengeteg pénzt – fizetésben, eszközben, és újranyitni mindent irodát, amit a rezsi vagy más miatt bezártak.”

Ceglédi arról is írt: „Szerinte azonnal el kell indítani azokat a programokat, amelyek által pár éven belül érdemben több és hatékonyabban dolgozó magyar rendőr lesz, felülvizsgálni a hétköznapi közbiztonság megteremtését szolgáló jogi környezetet, és „törölni a szótárból a »sajnos nem tudunk mit csinálni« mondatot”.

Hozzátette azt is: „abban biztos vagyok, hogy látható és érezhető jelenléttel, gócpontok felszámolásával, új eszközökkel és eljárásokkal meg lehetne állítani ezt a romlást. Tényleg basszus, álljanak már bele, még illene is a Fideszhez.”

Három rendőrt megszúrtak Újbudán, egyikük meghalt

Három rendőrt szúrt meg egy késes támadó a budapesti XI. kerületben, Újbudán csütörtök késő este, az egyik rendőr meghalt - számolt be a Police.hu. A támadó egy késsel három rendőrt megszúrt, majd az utcára menekült, ahol az egyik járőr figyelmeztető lövést követően lábon lőtte, és elfogták.

(Fotó: Mandiner archív)

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2023. január 14. 03:59
Vajon lesz-e változtatás a szolgálati szabályzatban?
Lajoss
2023. január 13. 20:23
Az első késvillanásnál azonnal lelőni. Pont.
galancza
2023. január 13. 20:07
cegi patkány! szard szájba magadat és b@szd meg a ravatalon fegyőrt. ti véditek mindig a bűnözőket, drogosokat, elmebetegeket. ti pofázzátok hogy ezeket nem szabad büntetni, korlátozni. ti mocskoljátok mindig a rendőrséget. Amikor fegyőr égő fáklyát dobott a rendőrökre akkor mit mondtál? azt a baloldalt támogatod amely teljesen szétverte lejáratta a rendendőrséget, és szétkúrta a közbiztonságot 2010 előtt. Ha egy rendőr csúnyán néz egy bűnözőre akkor azonnal nácizol te patkány fegyőrékkel együtt.
egynick
2023. január 13. 17:08
Érezhetően romlik a közérzet, nő a frusztráció, következésképp az agresszió. A Belügyminiszter hiába rendeli el, hogy Csend, rend, fegyelem..... Már nincs tekintélye a hatalomnak. A rendszer a lejtőn megy lefelé, de hogy hol a lejtő alja, nem tudhatjuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!