Így lángol az Amazonas

2019. augusztus 27. 12:27

Nemzetközi fotóriporterek fotóiból válogatott az MTI.

2019. augusztus 27. 12:27

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2019. augusztus 28. 09:09
Notre - Dame lángolt mocskos szájú komcsik hallgattak ..... jahh a kereszténység elleni merénylet volt , mellé álltak..
áfonya
2019. augusztus 28. 09:05
Sikító kommunisták tűzoltás helyre nem igyekeznek a pofájuk nagy , levegő után kapkodnak ,, hülye magyar tisztítsa a levegőt nekik ők meg elhasználják mint a közkasszába lévő pénzeket .... népet uszítják a kormány ellen holott minden évben a földhasználók tüzet gyújtanak területet tisztítják a kártevőktől elszáradt bozótoktól gazoktól... Elvtársak élni akartok menjetek tüzet oltani. Ne csak tele böfögjétek fingjátok sz.rjátok a levegőt ....
áfonya
2019. augusztus 28. 08:55
Múlt évben sokkal nagyobb tüzek voltak ,, ballisik nem hisztiztek .... jahhhh eszükbe jutott hogy kormány buktató kampánnyá változtatják ,, közben a ballibsik élén merkelel a lignit bányákat megnyitotta környezet szennyezőbb , HMLY alföldi városba szemetet behordtak hogy a kormányra lehessen mutogatni....
Tiszafa
2019. augusztus 27. 14:39
De sok nagy tűz van még a Földön, mégis csak ezzel foglalkoznak, mert sokan azt hiszik, hogy ez az őserdő a Föld tüdeje. Pedig dehogy...De jó vele hülyíteni a népet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!