Félelmetes gondolatról számolt be Meghan Markle

2021. március 08. 07:10

Szerinte a faji kérdés is közrejátszhatott abban, hogy közölték velük: a gyerekük nem kapja meg a herceg címet.

2021. március 08. 07:10
null

„Egyszerűen nem akartam tovább élni. És ez egy nagyon világos, valós és félelmetes állandó gondolat volt a fejemben” – emelte ki Meghan a CBS amerikai televízió műsorában. Kifejtette: a királyi család tagjainak elmondta, hogy segítségre van szüksége mentális állapota miatt, de nem kapott tőlük támogatást, úgy vélekedtek, hogy ártana az uralkodóház hírnevének, ha kórházba kerülne.

Az afroamerikai anyától származó volt színésznő azt is elárulta, hogy amikor terhes volt a most csaknem 2 éves fiával, Archie-val, a királyi családban téma volt, hogy milyen sötét lesz a születendő gyermek bőrszíne.

Szerinte a faji kérdés is közrejátszhatott abban, hogy közölték velük: a gyerekük nem kapja meg a herceg címet.

(MTI)

Címlapkép: Meghan Markle és Harry herceg. Fotó: MTI/EPApool/Neil Hall

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. március 09. 00:31
"A kamubeszélgetést pénteken rögzítették, két nappal azelőtt, hogy a CBS műsorra tűzte az interjút a hercegi párral. A szakértők természetesen tudatában voltak, hogy olyasmiről beszélnek, ami még meg sem történt. Azt az ígéretet kapták, hogy rögtön az interjú után adásba kerül a beszélgetés. Annak ellenére sem fogtak gyanút, hogy egy ponton túl nemcsak általánosságokról faggatták őket. Az álműsorvezetők feltették a kérdést, mit gondolnak arról, hogy Meghan Bálám szamarát emlegette az állatvédelemmel kapcsolatban, vagy hogy elutasítja a koronavírus elleni vakcinát. A videó készítői azt mondták a Guardiannek, kíváncsiak voltak, vajon hajlandóak-e az emberek akár féligazságokat, hazugságokat mondani csak azért, hogy meglovagolják az interjú körüli hírverést. Hamar kiderült, hogy igen. Manner azt mondta, olyan volt az egész, mintha egy kommentátor 90 percen át közvetített volna egy focimeccset, amit nem is látott. Ráadásul itt olyan emberekről van szó, akik abból élnek, hogy hírműsorokban mondják el a véleményüket, befolyásolva a nézők véleményét. Pieters szerint ebből is látszik, hogy nem minden az, aminek látszik, és mennyire fontos, hogy mindig ellenőrizzük a hozzánk eljutott információkat." https://444.hu/2021/03/08/a-kiralyi-csalad-felkent-szakertoi-ugy-elemeztek-harry-es-meghan-interjujat-hogy-meg-adasba-sem-kerult
annamanna
2021. március 08. 21:09
"Harry herceg az interjú során kijelentette: úgy érezte, hogy "csapdába esett" a királyi családban, amelyből Meghan segítségével tudott kiszabadulni. Hozzátette, egyedül nem lett volna képes lemondani királyi kötelezettségeiről. Harry attól félt a leginkább, hogy megismétlődik, ami édesanyjával történt, és ezért mielőbb ki akarta menekíteni a családját. Gondolataim ezzel kapcsolatban: Ezt mondom már több mint egy éve. Akik követték Harry munkásságát, megkomolyodását a katonaság alatt, az akkor adott nyilatkozatait, azok már jóval korábban sejthették, hogy Harry valószínűleg nem fog élete végéig ebben élni és létezni. Én már akkor elgondolkodtam, amikor Katalin és Vilmos már házasok voltak, és Harry mindig hozzájuk csapódva jelent meg a különböző eseményeken, hogy vajon meddig felel ez meg egy fiatalembernek, hogy a bátyja családja mellett éljen mintegy. Nem is éreztem ezt egészségesnek. Amikor Meghan megjelent a színen, egy nagyon természetes folyamat zajlott: a fiúból férfivá érett Harry-nek végképp elszakadt a köldökzsinór, ami addig bátyjához kötötte, és már nem a tágabb értelemben vett rokonságával érezte magát egynek, hanem a feleségével, ami véleményem szerint egy nagyonis természetes és egészséges dolog. Úgy sejtem, sőt, ezt többször hangsúlyozták is, hogy Archie születése csak méginkább elmélyítette véd-és dacszövetségüket, és onnantól már hármas egységben feszítették szét a számukra nem megfelelő kereteket. Azt pedig külön felháborítónak érzem, hogy mindenki Meghant, a nőt hibáztatta amiatt, hogy egy felnőtt férfi hozott egy döntést, mert úgy érezte, meg kell védenie a családját." "már korábban is olvastam, hogy Katalin és Vilmos fenyegetve érezték magukat a náluk jóval lazább és közvetlenebb sussexi hercegi pár miatt, ha ez így volt, akkor szerintem rosszul fogták fel a dolgot." "Meghan nagy csodálattal beszélt a királynőről, azt mondta, ő mindig "csodálatos volt" vele, nagyon melegen fogadta a családban, és nagyon szeretett vele időt tölteni. Felidézte, hogy amikor közösen jelentek meg egy eseményen kettesben (ami egyébként hatalmas kegynek számít), akkor ajándékot kapott az idős uralkodótól, egy gyöngyfülbevalót és nyakláncot, sőt, II. Erzsébet be is takargatta őt a kocsiban saját plédjével. A királynő Meghant saját nagymamájára emlékeztette." "Azt mondta, együttérez azokkal, akik benne ragadtak az intézményben, mint például Vilmos és apja, Károly." https://everythingaboutthehouseofwindsor.blog.hu/2021/03/08/az_oprah-interju_elemzese
EMM195
2021. március 08. 17:40
Ide vezet a fajkeveredés. Egy idegbeteg, erőszakos, nárcisztikus, kifehérített néger tyúk, aki színésznőnek is tehetségtelen.
szodabár
2021. március 08. 16:28
Úgy élvezem, hogy egy fekaimádó korcs libbant szorgalmasan lelájkol mindent. Jó munkát idióta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!