Navracsics egyetért Schifferrel: Furcsának találják a kamerát Szájer letartóztatásánál

2021. március 27. 13:53

A volt uniós biztos elmondta, hogy olyan régóta ismeri Szájer Józsefet, hogy nem változik meg a kapcsolatuk ezek után sem.

2021. március 27. 13:53
null

„Szájer Józsefet 30 éve ismerem, ez ad annyi alapot, hogy ne változzon meg a kapcsolatunk a történtek után sem. Azt mindenesetre, Schiffer Andráshoz hasonlóan én is furcsának találom, hogy forgatócsoportokkal járnak járőrözni a brüsszeli rendőrök” – mondta Navracsics Tibor a 168 Óra Keljfeljancsi című műsorának, tudósít a 24.hu. A videóra a 24.hu szerint már magyarázatot adtak: vagyis a VTM belga csatorna Brüsszeli zsaruk néven forgatott volna adást, amelynek ez volt a második része. Fél éven keresztül kísérték a rendőröket és filmezték a munkájukat, ebből szerintük „érthető módon egyedül a Szájer Józseffel kapcsolatos magyar rész lett ismert itthon.”

Navracsics elmondta, hogy nem nézte meg a műsort, mert nem érdekli az ilyesmi. Kifejtette, hogy a párttársai nagyrészével ellentétben nem érzi úgy, hogy Brüsszel megbukott volna vakcinalogisztika terén, hiszen az Európai Bizottságnak nincs is eszköztára arra, hogy megszabja a tagállamoknak, mivel és hogyan oltsanak. Az EB abban teljesítsen jól, amihez ereje, hatásköre van. Például hogy hogyan lehetne a gazdasági válságból talpra állítani az egyes tagállamokat – mondta Navracsics.

Kép forrása: Navracsics Tibor Facebook-oldala

Összesen 254 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
adonyi29
2021. március 29. 13:40
Tiborrol levettek a lancot....
dakotasámán
2021. március 29. 13:27
"azt mindenesetre, Schiffer Andráshoz hasonlóan én is furcsának találom, hogy forgatócsoportokkal járnak járőrözni a brüsszeli rendőrök” ja, csicska tibi, azt nem találod furcsának, hogy szájba józsi orgián vesz részt alkotmányíró, rendkívül törvénytisztelő emberként kijárási tilalom megszegésével ? roppant érdekes.
többsincskiraly3
2021. március 29. 12:15
Még mindig nem tudom, mi Szájer József bűne! Hogy homoszexuális? Hát ez már több évtizede tudott dolog - és akkor most miért nem védi meg a liberális csürhe, Brüsszelben is, itthon is? Hogy többen voltak ? Na és. Gyülekezési tilalom megsértése? Lehet. De hát minden percben minden országban százezrek sértik meg. Szóval, tudja itt mindenki, mi történt. A bolsevik-liberális hatalom undorító csapdája. Ott azok, itt a mieink. A donáthannák , csehkatalinok, feketegyőrök alkotta internacionalista, marxista söpredék. Karl Liebknecht, Rosa Luxemburg - mint szellemi elődök - ellen még megfelelő módon tudott védekezni az épeszű társadalom. Ezek viszont zavartalanul fertőzhetnek. Mi ezekhez képest a Covid? Rövid, zömmel túlélhető járvány, amely ellen van védekezés..
rovan
2021. március 29. 11:55
Vayg esteleg peren kívül fizetnek egy nagyobbacska összeget, hogy ne derüljön ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!