Putyin: Oroszország nem tervez hadgyakorlatot a Fekete-tengeren

2021. november 13. 12:19

Az orosz elnök szerint az országa területén tartott hadgyakorlatok senkire nézve nem jelentenek fenyegetést.

2021. november 13. 12:19
null

Oroszország nem tervez saját hadgyakorlatot a Fekete-tengeren, válaszul az ott folyó, nem tervezett NATO-manőverekre – jelentette ki Vlagyimir Putyin egy szombati tévéinterjúban.

„Tény, hogy védelmi minisztériumunk javasolta, tartsunk mi is nem tervezett hadgyakorlatot a Fekete-tenger medencéjében, de én úgy vélem, ez nem lenne célszerű, és nincs szükség tovább élezni a feszültséget ott. Ezért az orosz védelmi minisztérium megelégszik a harci repülőgépek és hadihajók kísérésével” – mondta az orosz elnök a Moszkva. Kreml. Putyin című műsorban. 

Putyin vészjóslónak nevezte azokat a nyilatkozatokat, melyek szerint Oroszország „katonai invázióra készül Ukrajna ellen”. Megismételte, hogy az orosz katonai erők mozgása az ország felségterületén senkiből sem válthat ki aggodalmat, mert ez senki számára sem jelent fenyegetést.

(MTI)

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
critical man
2021. november 13. 13:09
Majd csak telibe basznak egy orosz vizekre tévedt Nato hajót. Mert ez a célja az ott folyó Nato hadgyakorlatnak.
elfújta az ellenszél
2021. november 13. 12:53
Krími háború remake. Annak idején Ferenc Józsefnek sikerült belőle kimaradni, jó lenne most is
B_kanya
2021. november 13. 12:50
Az USA és más NATO államok a Fekete-tengeren szabaedon hajókázhatnak, a ruszkik a saját országukban nem tehetik oda a katonákat ahova akarják. Valami itt nincs rendben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!