Az oroszok közölték, mi a céljuk Ukrajnával

2022. március 09. 14:37

Hozzátették, hogy mindezt jobb lenne tárgyalások útján elérni.

2022. március 09. 14:37
null

Maria Zakharova, az oroszok külügyi szóvivője Twitteren közölte:

„A célt – Ukrajna visszatérését szuverenitásának gyökereihez, amelyet a semlegességet és az Oroszországgal való együttműködést kimondó Függetlenségi Nyilatkozattal pecsételtek meg – el fogjuk érni.” Hozzátette, hogy mindezt jobb lenne béketárgyalások útján megtenni.

A posztot itt olvashatja.

Ahogy korábban megírtuk, az ukrán média szerint Putyin Emmanuel Macron francia államfővel közölte, milyen feltételek teljesülése esetén vonja vissza az orosz csapatokat Ukrajnából.

Nyitókép: RUSSIAN DEFENCE MINISTRY / AFP

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. március 10. 10:26
A fegyverszállítmányok, egyebek olaj a tűzre, arról nem beszélve, hogy véget nem érvé teszik a háborút, ami kiterjedve, világháborúvá alakulhat. AZT PEDIG SENKI NEM AKARJA! NEM AKARHATJA! Mielőtt idáig "fajulna a "dolog" a fegyvereket le kell tenni! Meg kell egyezni, akár a célok feladásával is, az emberiség érdekében!!! Az ego nem nyomhatja el a tudatos és megfontolt cselekvést. Mindennek van határa. Ne feszegessük a határokat, mert előfordulhat, hogy késő térünk észhez. AZ ÉLET AZ ELSŐ! AZ EMBERISÉG ÉLETE, BÉKÉJE AZ ELSŐ, A LEGFONTOSABB! EZT SOHA NE FELEJTSÜK EL!
koronaszepe
2022. március 09. 20:15
Ukrajna "visszatérését szuverenitásának gyökereihez" egy "speciális hadművelet" keretében szeretnék elősegíteni az orosz békefenntartók! Hát bameg', hallottam már kommunista szóvirágot, moszkovita szómágiát, szófosást, de ez a bolsevik cafka mindent visz.
foldizs
2022. március 09. 19:05
Kár, hogy az oroszoknak már nem nagyon hisz senki.
antiochia
2022. március 09. 16:36
Kicsit Off- csak nekem tűnt fel, hogy nincsenek közvéleménykutatások a pártok támogatottságával? Választás előtt vagyunk 3 héttel. Ilyenkor már hetente szoktak kijönni adatok, de most senki nem közöl semmit. A háború miatt nincs is értelme mérni, mert folyton változik egyik v másik oldal javára? Mindkét oldal nagyon hallgat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!