Videón, ahogy hatalmas lángokkal ég egy orosz olajmező

2022. december 19. 17:40

A vasárnap történt tűzeset során 150 dolgozó oltotta a lángokat.

2022. december 19. 17:40
null

Vasárnap kapott lángra Kelet-Szibériában az Irkutszktól nem messze lévő Markovszkoje olaj- és gázmező. A lángok a feltételezések szerint tízezer négyzetméteren csaptak fel, ám sikerült megfékezni a tüzet. A mentésben 150 tűzoltó vett részt és a későbbi kisebb kipattant tüzeket is sikerült eloltani. 

A robbanás és a tűz következtében öt ember sérült meg. A baleset helyszínén nyersolajat és földgázt termelnek, a terület a helyi olajvállalat, az INK birtokában van.

A nyitókép illusztráció, egy iraki gázmező kigyulladásakor készült. Fotó: MARWAN IBRAHIM / AFP

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2022. december 20. 12:22
Szerintem ez egy belga olajmező, azok égnek mostanában, de lehet német, angol, francia olajmező is, de a kibaszott Fugger féle szarosgyurinak égnek a mezejei, szerintem már nem is forgatják az öreget a saját szarában fetren, meg kéne kérdezni a magyar moslékokat, mit szólnak a szarosgyurihoz?
ChatBot
2022. december 20. 11:23
Egy reggel Putyin is arra ébred majd, hogy a Kreml fáklyaként ég.
Csakislovacska
2022. december 19. 21:17
Isten verje meg az olajat meg ezt a rohadt olaj-kort amiben élünk!
amaurote
2022. december 19. 18:35
sok baja van az igaznak, de mindből kimenti az úr! hallelúya! az oroszok keresztények, orbán kersztény, a fideszesek keresztények, a paradicsomba jutnak. orbán főpapja németh sándor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!