Újabb reakciók Power nyilatkozatára: Az amerikai adóforintokat Soros által támogatott szervezetek kapják

2023. február 13. 07:06

Trump egykori helyettes államtitkára szerint az USAID célja, hogy „a kulturális marxizmust erőltesse” Közép-Európában.

2023. február 13. 07:06
null

Ahogy arról a Mandiner beszámolt, Magyarországra érkezett a USAID vezére, hogy segítse a „független média” munkáját, és „megvédje” az emberi jogokat. Erről Samantha Power egy kisvideóban is beszámolt Twitteren. 

Power nyilatkozatára időközben több komment is érkezett a Twitter-közösségi oldalon. James Jay Carafano, a konzervatív Heritage Foundation alelnöke úgy fogalmazott:

 

„Az amerikai adóforintokat Soros által támogatott szervezetek kapják”

Időközben megszólalt William Wolfe is. A Trump-kormány egykori helyettes államtitkára Twitter-oldalán a következőt írta az USAID vezetőjének rövid videós bejelentkezésére reagálva:

„Az amerikai adóforintokat Soros által támogatott szervezetek kapják, hogy

Valamit, hogy aláássák Magyarország keresztény- és családbarát, konzervatív társadalmát.”

A bejegyzését alább olvashatják:

„Rendkívül furcsának tűnik az USAID”

De megszólalt az ügyben Howard J. Shatz, elismert amerikai közgazdász is, aki ugyancsak a Twitteren tette közzé megjegyzését a szervezet tervezett magyarországi munkásságát illetően. Shatz azt írta:

„Függetlenül attól, hogy mit gondolunk Magyarországról, rendkívül furcsának tűnik az USAID.

A közgazdász posztját lent olvashatják:

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. február 13. 16:00
Mindig is sejtettem, hogy David Bowie esetleg transz lenne, de hogy feltámadt volna és lipsi agitátorpicsaként térjen vissza, na erre tényleg nem számítottam. De az üzenet világos. A 4 milliárd forintnyi guruló dollárral (12 millió) nagyon alulkalibrálták az itteni projektet, nagyon messze volt a törvényes kormányváltás. Most jött ez a lény, hogy konkrétan felmérje az igényeket. Mielőtt összegzi, megy az SMS Ursulának, hogy bármit teszünk, akkor sem kapunk EU pénzt, még ha a Bíróság megítéli akkor sem (aki ilyen ítéletet hozna, az másnaptól korrupt), illetve az utalás Sorosnak, hogy akkor indulhat egy újabb manőver a forint ellen. Az ittenieknek meg az a dolga, hogy utcára vigyenek mindenkit akit csak tudnak és a kipróbált receptek szerint ilyenkor magától összeomlik egy kormány és még választás sem kell. Én pedig kérnék egy Békemenetet március 15-re. Megint időszerű lesz.
kiss.istvan770
2023. február 13. 12:03
Seprűn érkezik. Nem illik valakit a külseje alapján megítélni, de ennek mocskos kommunista pokolfajzatnak a képére is kiült a vele született gonoszság. A több, mint 100 millió embert lemészárlók tipikus példánya. Túl sok volt nekünk a 40 év kommunista diktatúra, ideje lenne mindegyiket kitiltani az országból!
elfújta az ellenszél
2023. február 13. 10:43
Gázvezeték közelébe nem engedném ezt a gyanús nőt. Még gázmegmérgezést kap amikor felrobbantja, aztán majd jönnek a holokauszttal, pedig csak foglalkozási ártalom
Lajoss
2023. február 13. 09:47
Mit is mondana a pojáca egyik alvállalkozója..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!