A svédek bejelentették: beszálltak a Magyarországot támadó uniós perbe, ellenünk

2023. április 01. 22:05

Közben Svédország NATO-csatlakozásának a magyar támogatása még nem lejátszott meccs.

2023. április 01. 22:05
null

A svéd állami televízió hivatalos oldalán megjelent április elsején egy hír arról, hogy „Svédország az EU mögött áll a Magyarországgal folytatott vitában”. Mint írták, Svédország támogatja az Európai Bizottságot az Európai Bíróságon folyó perben, amely Magyarországnak a „homoszexualitás kiskorúak számára történő ábrázolását a reklámokban és a médiában” tiltó jogszabálya ellen folyik.

A hírben megjegyzik, hogy 

a Bizottság szerint Magyarország számos uniós szabályt sért,

köztük a belső piaci szabályokat és az egyének alapvető jogainak védelmét. A Bizottság tavaly nyáron úgy döntött, hogy az Európai Bíróság elé viszi Magyarország ügyét, mivel a bírálat nem vezetett eredményre.

Korábban többek között Dánia, Belgium és Hollandia is támogatta a Magyarország elleni fellépést.

Közben Svédország NATO-csatlakozásának a magyar támogatása még nem lejátszott meccs.

Nyitókép: Pixabay

Összesen 690 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madar299
2023. április 03. 15:38
Lehet hogy a GRIPPEN pedig csak egy sport repülő lesz !
syphax
2023. április 03. 13:40
Rakjál bé amijük van a jó édes halszagú apukájuk pofájába! HELAJJ!
Reszelő Aladár
2023. április 03. 11:09
Tehát akkor az lmbtq mégiscsak egy piaci dolog? Mert akkor megkérdem a legnagyobb tiszteltettel, hogy a világ nagy sportszervezetei miért adnak teret ennek az ingyenreklámnak, a többi hirdető meg miért nem akad ki, hogy ők dollármilliárdokat öntenek ebbe? Vagy ez egy társadalmi dolog? Akkor meg hogy jön ide a közös piac?
csakazigazat2
2023. április 03. 10:42
Miért is ilyen qrva fontos az EU-nak a homoszexualitás ábrázolása reklámokban és az óvodában ? Miért is nem döntheti el önállóan egy tagállam, hogy mit is tesz ezügyben ? Na itt van a lényeg az egészben. Erővel ránk kényszerítenek olyan dolgokat, mint pl. a kiskorúak legális, törvényes megrontása stb. Félelmetes világban élünk. Ha meg engedünk, akkor persze jönnek majd az újabb és újabb baromságok. Lehet tudni előre, hogy a következő követelésük majd a pedofília, stb. legalizálsa lesz. A különféle aberrációk engedélyezésének, sőt, propagálásának soha sem lesz vége. A svédek sajnos ezekben a dolgokban "úttörő" szerepet játsztanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!