Iraki menedékkérő volt a svéd mecset előtti Korán gyújtogató

2023. június 29. 16:25

Saját bevallása szerint a szent könyvet azért égette el, hogy kifejezze a könyvvel kapcsolatos véleményét.

2023. június 29. 16:25
null

Kiderült, hogy egy iraki menekült gyújtotta fel az iszlám szent könyvét, a Koránt egy stockholmi mecset előtt szerdán, az Eid al-Adha muzulmán ünneppel egy időben – írta meg a Rudaw.

Az elkövető, Salwan Momika, aki néhány évvel ezelőtt Irakból menekült Svédországba.

Saját bevallása szerint a szent könyvet azért égette el, hogy kifejezze a könyvvel kapcsolatos véleményét. A közösségi médiában közzétett videókon látható, amint Momika rálép a könyvre, dobálja, majd felemeli a svéd zászlót, és ismét rálép, mielőtt több oldalt felgyújt.

A helyszínen jelen lévő újságírók arról is beszámoltak, hogy szalonnát tett az oldalak közé. A sertéshús fogyasztása tilos az iszlámban. 

***

Nyitókép: STEFAN JERREVANG / TT NEWS AGENCY / TT NEWS AGENCY VIA AFP

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
patópál
2023. június 29. 19:12
Ezt miért nem basszák haza, hogy otthon keverje a szart? Miért itt kell lefocizniuk a konfliktusaikat, az európai társadalmak kárára?
Pandaka pygmaea
2023. június 29. 19:01
"Iraki menedékkérő volt a svéd mecset előtti Korán gyújtogató Saját bevallása szerint a szent könyvet azért égette el, hogy kifejezze a könyvvel kapcsolatos véleményét." + szalonna Aztakurva. :D
Zolotarjov
2023. június 29. 18:35
Egy fecske..
benedek77
2023. június 29. 17:53
Na végre nem zavarodnak össze a fideszes csicskák. Svédország=rossz, bevándorló=rossz, korán=iszlám=asszony verve jó=csecsenek akiket le akarnak szopni=szent könyv nekik is.:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!