Kiadták a figyelmeztetést az ukránok: meneküljetek!

2023. június 29. 20:30

Az ukrán hadsereg menekülésre szólította fel az orosz határ mellett lévő Szumi megye lakóit.

2023. június 29. 20:30
null

„Mindenkit felszólítok, kérem, meneküljenek, hogy megóvhassák saját életüket!” – közölte Szerhij Najev ukrán altábornagy a Telegram-oldalán.

Mint írta, a helyi hatóságok az emberek segítségére lesznek az evakuálás során. Oroszország naponta rakétavetőkkel, tüzérséggel és siklóbombákkal támadja a térséget.

– húzta alá az ukrán altábornagy.

(MTI)

***

 

Nyitókép: Ercin Erturk / Anadolu Agency via AFP

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SwordFish
2023. június 30. 18:10
Az ukránok azért telepítik ki a lakosságot, mert van valamilyen nukleáris piszkos bombájuk és azt fel akarják robbantani, hogy azzal állítsák meg az orosz előrenyomulást szerintem, nagyon erre megy ki a játék! Eddig a terv működik, mert az oroszok elhagyják az erőművet, és kijelentették, ha bármi történik, azt az ukránok követték el. Az ukrán ellentámadás ezek szerint atomháborút jelent? Ezek az ukrán nácik őrültek, meg kell őket állítani! Az ukrán náci rezsim atombombát akar bevetni, aztán ráfogja az oroszokra. A sötét sátánista céljuk pedig a totális világégés kiprovokálása. Részlet egy cikkből, ami ukrán atomtámadásról ír egy CIA szóvivő szerint és az ukránok tervezik: Abból kiindulva, hogy korábbi ökoterrorista akcióhoz is köze lehet, Ukrajna akár a zaporizzsjai atomerőművet is felrobbanthatja – figyelmeztetett James Richards, a CIA volt tanácsadója a The Daily Reckoning híroldalon megjelent írásában. Lehetséges, hogy az egyre kétségbeesettebb Ukrajna megpróbál „hamis zászlós” támadást intézni a zaporizzsjai atomerőmű ellen – írta Richards a cikkben, szerinte ugyanis a kijevi rezsim korábbi tettei minden kétséget eloszlatnak azzal kapcsolatban, hogy képes lenne-e ilyen lépésre. Richards szerint Kijevnek érdekében állna Oroszországot olyan színben feltüntetni, hogy sugárzást okoz NATO-tagországok területén, ami egyet jelentene a szövetség elleni támadással. A szakértő egyébként Kijevet sejti a Nova Kahovka-i gát néhány héttel ezelőtti lerombolása mögött is. Ukrajna és szövetségesei többször vádolták Oroszországot azzal, hogy fel akarja robbantani a zaporizzsjai atomerőművet, amit az oroszok kategorikusan tagadtak. Richards szerint ezek a nyilatkozatok amolyan felvezetései lehettek a tervezett akciónak.
Alena
2023. június 30. 00:54
Hepajkodjanak pizzériaban,ukránoknal az a menő.ott pusztulhatnak. Nemzeti Összefogás náluk: nulla.. Tisztesség: szintén, becsület: semmi,jupppi drogok és nácizmus ...
Johann Luipigus
2023. június 29. 21:31
Nem kéne már Oroszország anyácskától végre békét könyörögni?
zakar zoltán béla
2023. június 29. 21:24
Figyelj, most én kapom majd eme egy KLAVIATÚRÁS MÓKUS ŐRSTŐL! Kiröhögtetik magukat óránként 100-szor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!