Ha most (részlegesen) kivonul Soros, akkor feltételezem, hogy valamikor be is vonult

2023. augusztus 15. 06:32

Mit lehet erre mondani?! Mondjuk azt, hogy bocsánat, igazunk volt.

2023. augusztus 15. 06:32
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Ha most (részlegesen) kivonul, akkor feltételezem, hogy valamikor be is vonult. Ezt csak azért bátorkodom megemlíteni, mert a magát független-objektívnek álcázó dollármédia hosszú időn át, sőt egyes máig harcoló alakulatai még most is tagadják a Soros névvel fémjelzett hálózat létezését és beszivárogását az EU szerveibe, bürokráciájába; a hazánkban ideiglenesen állomásozó, politikát csináló, befolyásoló szervezetekről már nem is beszélve. 

Erre tessék. Kivonulás és Átcsoportosítás. 

Mit lehet erre mondani?! Mondjuk azt, hogy bocsánat, igazunk volt.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Soros György és fia, Alexander Soros/Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hangillat
2023. augusztus 15. 12:36
"Ne halat adj neki, hanem tanítsd meg halászni" Az OSF fizetett csalihalat és hálózatot adott unter-árjáknak, akik becsalizták a naiv világot zöldhasú aranyhal pikkellyel. Fejétől bűzlik az aranyhal. Mivel Soros-hálózat nincs, ezért van, hogy kivonulva európátlanítódhasson.
bölcsuhú
2023. augusztus 15. 12:24
A Sanyika tapasztalta, hogy azért Európában nem esnek hasra előtte mint Gyurika előtt s inkább kedvezőbb helyeket igyekszik behálózni mint a "fekete özvegy" (ami egy igencsak veszélyes pók ).
Nori70
2023. augusztus 15. 08:26
Játék a szavakkal
Dixtroy
2023. augusztus 15. 08:02
Kivonulni akkor szoktak, ha már nem fenntartható a veszteséges művelet, lásd Afganisztán, vagy ha sikerült a célt elérni, mint Németország elfoglalása a második világháborúban. Izé. Ja onnan nem is vonultak ki. Hát akkor ez nem is kivonulás, hanem csak átcsoportosítás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!