Az IDF egyik szóvivője menekülésre szólította fel a gázai civileket (VIDEÓ)

2023. október 15. 09:20

„Izrael és a Hamász háborúban áll egymással” – hangsúlyozta a szóvivő.

2023. október 15. 09:20

Az Izraeli hadsereg egyik szóvivője az X-en megosztott videóban közölte: nem a Gázai övezet népével háborúznak, hanem a Hamásszal.  

Arra kérünk minden gázai lakost, hogy a saját biztonsága érdekében menjen délre. Izrael és a Hamász háborúban áll egymással!” 

– hangoztatta a szóvivő, aki szerint figyelmeztetésük célja, hogy a Gázai övezetben élő civilek életét mentsék meg, hiszen a Hamász szemében a halott civilek „értékesebbek” az élőknél. 

Nyitókép: X

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
levente-11
2023. október 15. 12:33
De jó és megható Izrael embersége. Gáza fele, kb. l millió ember menjen el valahová, mert ők bombázni akarnak. (Csak ökörködni akartam.)
backsplash
2023. október 15. 10:55
Baszhatják szegények, a Hamasz vonul velük. Igazából lehajtják a népüket, mint a birkákat.
Tasi János
2023. október 15. 09:42
Menekülésre szólította fel a lakosságot? Ez IS van filantróp, mint az atomvillanás! Az, hogy közben meg az összes határt lezártál egy faltól falig érő gettó körül nyilván perverz kéjjel tölti el azt a büdös, gyáva szívét! Mint olvasom ezalatt a két hét alatt több gyereket mészároltak le, mint amennyi a két éve tartó orosz-ukrán háborúban meghalt. Mindezt "válaszcsapásként" egy olyan terrorakcióra, amit maguk szerveztek meg és maguk robbantottak ki! Maga Netanjahoo mondta 2019 márciusában a Knesszetben, hogy idézem: "Bárkinek, aki keresztezni akarja a Palesztin állam létrejöttét, erősítenie kell a Hamasz anyagi támogatását!... Ez a mi stratégiánk!" A Hamasz a kontrollált ellenség, amit most mesterségesen addig hergeltek, amíg TERVEIK ALAPJÁN ezt az akciót végre nem hajtották! Éppen úgy, mint 2001 szeptember 11.-én. Csak akkor a 19 "elkövetőt" IS csak baleknak rakták oda, hogy legyen vágókép a dezinformációs csatornáik számára!
Farkasvölgyi
2023. október 15. 09:25
ez nem a Csintalan 30 évesen? amúgy ,,elhalasztották" a szárazföldi hadműveletet a ,,rossz időjárás miatt, a jenkik szerint, mások szerint nincs egyetértés a zsidó kormányon belül...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!