Videón sorolják palesztin gyerekek, hogy mit tennének a zsidókkal

2023. október 12. 20:33

„Kész vagyok leszúrni zsidókat és áthajtani rajtuk autóval” – mondta az egyik.

2023. október 12. 20:33

Az X-en fellelhető egy videó, amiben feltehetően kilenc és tizenkét év közötti, palesztin gyerekek beszélnek arról, hogy milyen embertelen dolgokat terveznek végrehajtani most vagy akár nagyobb korukban az izraelieken. 

„Most készen állok arra, hogy öngyilkos merénylő legyek” 

– mondta az egyik gyerek. A Hamász által irányított militáns oktatás „gyümölcse” a további megszólalásokban is tetten érhető: 

„Allah segítségével az ISIS-ért, az Iszlám Államért fogok harcolni. Kész vagyok leszúrni zsidókat és áthajtani rajtuk autóval” 

– mondják egymást felváltva a videón. Majd tovább ecsetelik: „Folyamatosan le kell szúrnunk őket, át kell hajtanunk rajtuk, mert a zsidók leszúrása és megölése méltóságot ad a palesztinoknak.”

Ha fel akarod szabadítani a palesztinokat, akkor a gyerekeik elméjét kell megszabadítanod a gyűlölettől” 

– fűzte hozzá kommentárként a videót feltöltő felhasználó. 

A felkavaró mondatok az alábbi videón hangzottak el: 

Nyitókép: X

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Roadkill
2023. október 13. 15:03
Jó, jó de mikor jöttök már Európába? Mutti vár benneket meleg öleléssel, állítólag kell a fehéreknek a vérfrissítés. De hozzátok ám a fegyvereiteket is!
powerage
2023. október 13. 11:38
Remélem lesz videó arról, hogy Robert C. Castel és Idan Amedi (a Fauda sztárja!) szuronyrohamot intéznek az ilyen kis kölkök ellen.
HuCon1
2023. október 13. 09:14
Jó, mondjuk akinek felnőttként van egy kis esze, az tudja, hogy a szerencsétlen gyerekek bármire rávehetők, ha úgy nevelik őket, őket nehezen lehet hibáztatni. A mocsok sátánt a szülőkben és a környezetükben kell keresni. Ez igazából tragédia.
Mandiner444hu
2023. október 13. 09:10
Zsidók után az európaiak és a keresztények jönnek. Már több millió arab katonakorú férfit hozott be a liberális NGO stratégia. Fegyver is van már kellőszámú már használják is pl a déli határon. A tömeggyilkos arab terroristák már Európában vannak Az Európai Uniót elárasztó migránsok ugyanazok, ugyanúgy gondolkodnak, mint akik Izraelben gyilkoltak. Bizonyítják ezt a mészárlást ünneplő tüntetések, és azok a förtelmes bűncselekmények, amiket az elmúlt években elkövettek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!