Rettegnek a bevándorláspártiak, megnevezték Orbán Viktor „segédjét" is

2024. január 15. 12:28

Megakadályozná a magyar és a francia választók döntésének teljesítését az olasz Demokrata Párt politikusa, aki azt vizionálja, hogy Orbán Viktor és Marine Le Pen elpusztítaná Európát.

2024. január 15. 12:28
null

„Állítsuk meg a szélsőjobb előretörését. Meg kell akadályoznunk, hogy Orbán Viktor és Marine Le Pen elpusztítsa Európát” – mondta a Corriere della Sera nyomtatott verziójában megjelent interjúban Alessandro Alfieri.

Az olasz Demokrata Párt politikusa nem fejtette ki, hogyan szeretné megakadályozni vagy befolyásolni az idei magyarországi és franciaországi választások eredményeit.

Szerinte pártjának „európai projektje” alapvető fontosságú, amely az európai integrációt védelmezi, és a szolidaritásra alapelvként tekint.

A Demokrata Párt elnöke egyébként Soros György egyik kedvenc politikusa, az elvakultan magyarellenes Elly Schlein, aki azt követeli Orbán Viktortól, hogy vegye ki a részét a migránsok vendéglátásából.

*

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: AFP/Francois Walschaerts

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
janicsar-2
2024. január 17. 08:09
Mi magyarok már megszívtuk a feltételek nélküli befogadást. Óriási ország vesztés lett belőle. Az unió pedig nem tanulva a mi hibánkból elköveti ugyanazt a hibát. Pedig az okos ember a más kárán tanul.
Ma is bukik a Zorbán...
2024. január 15. 22:45
Semennyit sem kérünk a bolsevik szarházi tertoristák ún. Európa-projektjéből. Nulla % bolsevizmust!
zsolt196969
2024. január 15. 20:29
Recipkoki magadról írsz!!!????
Almassy
2024. január 15. 17:57
A komcsi gondolkodásmód: Aki nem kommunista az náci.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!