Navalnij felesége szerint Vlagyimir Putyin és társai nem maradnak büntetlenül férje haláláért

2024. február 16. 17:39

Julia Navalnaja felszólította a nemzetközi közösséget, hogy fogjon össze az általa „szörnyűségesnek” nevezett orosz rezsim ellen.

2024. február 16. 17:39

A Mandiner is beszámolt arról, hogy meghalt a börtönben Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus. A Reuters értesülései szerint Navalnij felesége, Julia Navalnij a müncheni biztonsági konferencián felszólalt és hangsúlyozta, hogy „Vlagyimir Putyin orosz elnök és társai nem maradnak büntetlenül”, ha beigazolódik férje halála.

A konferencián felszólalva Julia Navalnij elmondta, hogy szkeptikusan fogadta a férje haláláról szóló hírt, mivel az orosz kormányzati forrásokból származik.
„Nem bízhatunk Putyinban és a Putyin-kormányban. Mindig hazudnak” – mondta.

De ha ez igaz, azt akarom, hogy Putyin, az egész környezete, Putyin barátai, a kormánya tudja, hogy felelősséget fognak vállalni azért, amit az országunkkal, a családommal, a férjemmel tettek. És ez a nap nagyon hamar el fog jönni.”

– hangsúlyozta Julia Navalnij.

Felszólította a nemzetközi közösséget, hogy fogjon össze az általa „szörnyűségesnek” nevezett orosz rezsim ellen.

„Ennek a rezsimnek és Vlagyimir Putyinnak is személyes felelősséget kell vállalnia mindazokért a szörnyűségekért, amelyeket az elmúlt években tettek az országommal, az országunkkal, Oroszországgal” – mondta.

Nyitókép: THOMAS KIENZLE / AFP

 

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
harcimarci-9-9
2024. február 18. 07:22
1) Ha egyszer már kiszabadult Oroszországból, akkor minek ment vissza?.... 2) Aki éhségsztrájkot folytat, az maradandó károsodásokat okoz magának. ....3) Március 17-én lesz az orosz választás, Putyinnak most pont nem hiányzott Navalnij halála, meg a cirkusz.
Wolfram004
2024. február 17. 22:13
Miért nem kérték ki a demokratikusok, hogy a hátralévő büntetését Guantanamon tölthesse le?
Mich99
2024. február 17. 20:46
Természetesen ennek a bűnözőnek és provokátornak a felesége is ártani akar Oroszországnak és ezt külföldön, egy NATO-értekezleten meg is teszi. Nyilván ez is HAZAÁRULÁS.
Obsitos Technikus
2024. február 17. 20:10
Nyavajnaja asszony megözvegyült (épp akkor, mikor egy müncheni biztonsági konferencián üldögélt Zselével - véletlenek sorozata), már férjhez mehet a az emigráns orosz milliárdosához.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!