Lezuhant egy orosz Il-76-os teherszállító repülőgép

2024. március 12. 13:23

Nagy valószínűséggel mindenki meghalt a fedélzeten.

2024. március 12. 13:23

Nyitókép: Getty Images/Vitaly V. Kuzmin

***

Oroszország közölte, hogy lezuhant az egyik Iljusin Il–76-os katonai teherszállító repülőgépe. Valószínűsíthetően a fedélzeten mindenki életét vesztette – írja a DW.

Lezuhant egy Il–76-os katonai szállító repülőgép Ivanovo térségében, miközben felszállt egy menetrend szerinti út végrehajtására. A fedélzeten a személyzet nyolc tagja és hét utas tartózkodott” – tette közzé a védelmi minisztérium. 

A tárca szerint a balesetet a felszállás közben kigyulladt hajtómű okozta. Az online hírportálok információi szerint nem voltak túlélők.

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2024. március 12. 15:45
Gyűlnek az ostoba, egybites dögevő patkányok.
contractor-2
2024. március 12. 15:26
Olyanok ezek az orosz gépek, mint valami első prototípusok, amivel nem kéne felszállni, csak guruló próbát tartani.
RasPutin
2024. március 12. 14:49
Ezért a legbiztonságosabb szállító eszköz a repülő. Fennt nem marad.
files32
2024. március 12. 13:48
Keddre virradó éjjel Ukrajna több tucat drónnal támadta Oroszországot. Orosz jelentések szerint a légvédelem 25 pilóta nélküli repülőgépet lőtt le. Két helyen ugyanakkor célt értek a drónok, ugyanis Nyizsnyij Novgorodban és Orjolban is lángol egy-egy olajfinomító. Három ukránpárti, orosz ellenzéki harcosokból álló fegyveres alakulat tört be ma Oroszország Belgorod és Kurszk régióiba. Az összehangolt akcióban a Szabad Oroszország Légió, az Orosz Önkéntes Hadtest és a Szibériai Zászlóalj vesz részt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!