Verhofstadt az Európai Védelmi Unióval készülne az újabb Trump-érára

2024. március 15. 10:46

A liberális EP-képviselő szerint a szervezet a „NATO szilárd pilléreként” funkcionálna.

2024. március 15. 10:46

Nyitókép: X

Guy Verhofstadt hivatalos X-csatornáján közzétett bejegyzésében azt írja, hogy Európának szüksége lenne egy Európai Védelmi Unióra, „ahogyan azt 1954-ben előirányozták, a NATO szilárd pilléreként.” A politikus szerint problémás, hogy az európai beruházásoknak csak egynegyede közös, a védelmi struktúrák pedig az elejétől a végéig széttagoltak. „Ezen egy védelmi dokumentum vagy egy biztos sem fog segíteni.

Putyin háborújának harmadik évébe lépve, és Trump lehetséges visszatérése előtt közel sem tartunk ott, ahol lennünk kellene!” 

– olvasható a bejegyzésben.

 

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:21
🍓 ️ ­­A­ ­­d­ö­­­g­­­ö­­s­ ­l­á­n­­­y­­o­­­k­­ ­­­v­­á­r­n­a­­­k­­ ­r­­­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
nzoltan-818
2024. március 15. 12:38
Ez a Verhofstadt nem normális. Amerika nélkül Európa hatalmacskái rövid távon, akár 5-10 éven belül, egymás torkának ugornának. Még így is, a Nagytestvér felügyelete mellett is folyton kibuknak az érdekellentétek. Méghogy Európai Védelmi Unió? És a NATO-val mi lenne? Malmozna? Két dudás egy csárdában, avagy az USA támaszpontokat felszámolnák és a katonáit hazaküldenék? Verhofstadt nagyon az agyadra ment a testvériség és a globalizmus mákonya!
atti64
2024. március 15. 12:23
NÁCI PATKÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lemez
2024. március 15. 12:05
Elég téged mutogatni,irány az uki nácik erősitése.Még az oroszok is elfutnak elöled.Te mutáns élölény vagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!