Elképesztő fordulat, Dwayne Johnson is Orbán-követő lett

2024. április 08. 12:21

Így múlik el a világ dicsősége.

2024. április 08. 12:21
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Fotó: FREDERIC J. BROWN / AFP

„A világsztár úgy fogalmazott, hogy a politikába való belemerülés megosztottságot okozott, és kijelentette, hogy ezúttal nem fog nyilvánosan támogatni egy jelöltet sem.

Nem ő az egyetlen amerikai színész, akinek elege lett a demokrata vezetésből és Joe Bidenből. Húsvétkor James Woods fakadt ki a liberálisok politikájára. A Golden Globe-díjas, világhírű színész köztudottan republikánus, többször kiállt Donald Trump mellett és bírálta a demokrata vezetést. Most azonban nagyon kemény üzenetet küldött az X-en Bidennek és a baloldalnak:

»Ez az aljas képmutató megtiltott minden Krisztusra való hivatkozást a legszentebb keresztény ünnepeken, ehelyett a transzvesztitákat tiszteli. Hogyan lehetséges, hogy a világ ennyire megőrült, és az őrült baloldal milliói egyszerűen vállat vonnak?«”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:13
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­­ö­g­ö­s­­­ ­­l­­á­n­y­­o­k­­ ­­­v­á­r­n­­a­­k­­ ­­r­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
helyrerakosgat
2024. április 08. 17:52 Szerkesztve
A folyamatos nyelvgyalázás mellett ez a leginkább kontraproduktív módszeretek. Jobbosként igen sokszor viszolygok a Mandinertől, amelyet hajdanán komoly portálnak hittem.
tizennyolcfok
2024. április 08. 17:14
nehezen dönti el az ember, hogy a propagandista balfaszok közt ki mekkora balfasz, de hogy ez a csépányi a top5-ben benne van, az hótziher.
csendbiztos-2
2024. április 08. 14:46 Szerkesztve
És az itt kommentelő moslékosok Orbán birkáznak! Frenetikus mélységű IQ. 😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!