Gyermekpornóvád elől Oroszországba menekült egy amerikai katona

2024. április 05. 13:55

Már az oroszok oldalán harcol az Amerikában vádolt katona.

2024. április 05. 13:55
null

A Portfolio beszámol arról: egy kitakart arcú, orosz gyakorlót viselő fegyveres férfi amerikai zászlót lobogtatott egy elfoglalt ukrán faluban. 

Az orosz médiának azt nyilatkozta: „segíteni ment” az orosz hadseregbe, 

az orosz katonákat „csodálatos embereknek” nevezte, saját magát pedig afganisztáni veteránként nevezte meg.

A férfiről kiderítették, hogy ő Wilmer Puello-Mota, az amerikai Nemzeti Gárda légi erejének volt őrmestere. 

Gyermekpornográfia birtoklásáért indult ellene eljárás korábban, 

miután egy 17 éves lánynak fizetett meztelen képek küldéséért. A meghallgatása előtt két nappal Isztambulba, majd Oroszországba repült, az orosz haderőhöz pedig idén februárban csatlakozott, valószínűleg a szerb zászlóalj tagjaként.


 

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:14
🍓 ️ ­­­A­­ ­d­­ö­­­g­ö­­s­­ ­l­­­á­­­n­­y­­­o­­k­­­ ­v­­á­­r­­­n­­­a­k­­­ ­­r­­­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Tasi János
2024. április 05. 19:30
Mondjuk az valóban egy erős kép lenne, ha zászlóaljszámra állnának be amerikai veteránok az oroszok oldalán harcolni! Deszép IS lesz az! A róla szóló újságcikkeket be fogom keretezni!
kiss.istvan770
2024. április 05. 16:14
"... egy 17 éves lánynak fizetett meztelen képek küldéséért." Egy 17 éves kiskorú, de már nem gyermek. Ha ezt 20-21 évesen "követte el", akkor ráadásul korban hozzáillő, már csak azért is, mert a fiúk később érnek. Ha a lány 18 éves lenne, a katona pedig kétszer annyi, akkor törvényes lenne. Logikusabb, pontosabb törvényekkel kellene védeni a gyerekeket!
orokkuruc-2
2024. április 05. 15:37
17 éves .. mennyit dugtam annak idején. Olyan jellemzően cidó maszatolás, a nemfelnőtt / nemgyerek 14-18 éves korral, hogy azt igazán csak Epstein TUDNÁ* megmondani. (* de már nem tudja)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!